Ikardi na raskrsnici transfera koji će uzdrmati Italiju!

Dva velika rivala bore se za potpis golgetera Intera

  • 3

Juventus i Napoli nalaze se u trci za potpis golgetera Intera Maura Ikardija u transferu vrednom 60 miliona evra, prenosi italijanski Skaj.

Novi trener "neroazura" Antonio Konte nema Ikardija u planovima i zato je bivšem kapitenu drastično pala cena na tržištu, skoro duplo, što žele da iskoriste dva kluba.

Napoli sprema ponudu i veliku platu argentinskom fudbaleru od devet miliona evra, koliko Inter nije želeo da mu da za novi ugovor, ali Ikardi zbog Juventusa okleva na ponudu sa juga Italije.

On se zajedno sa suprugom i agentom Vandom Narom sastao sa sportskim direktorom "Stare dame" Fabiom Paratićijem na Majorki i dobio obećanje da će Inter dobiti ponudu iz Torina odmah po prodaji Gonzala Iguaina i Marija Mandžukića.

Iako je bio zagrejan za transfer u Napoli, Ikardi želi da sačeka još malo i vidi situaciju sa Juventusom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    5. jul 2019 | 22:38

    Juventus vec ima provjeren napad. Tu su Ronaldo, Djibala, i Moise Kean! Dakle nema potrebe da dovode ovog papučara, koji trčkara kao cuko za onom instagram rospijom!

  • ijaooo

    5. jul 2019 | 17:04

    cepaj u Napoli ludče, Juventus će biti 7 na tabeli ove sezone...razmisli pametno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA