≫ 

GOTOVO: De Hea ostaje u Junajtedu, potpisuje petogodišnji ugovor!

Iskusni golman je pristao na skoro duplo povećanje plate

  • 1

Skoro svakog leta David De Hea je udarna vest u fudbalskim transferima u Britaniji. Stalno je na izlaznim vratima Mančester junajteda, a povezivao se i ovog leta sa PSŽ-om, predhodnih godina i sa Real Madridom. Ali, kako prenose britanski mediji, španski golman će produžiti saradnju sa Crvenim đavolima i to na pet godina

De Hea trenutno zarađuje 225.000 evra nedeljno. Nezadovoljan je tim primanjma i to je jedan od glavnih razloga želje za odlaskom, pa su iz kluba očigledno odlučili da mu povećaju platu.

Ono što mu najviše smeta jesu ogromna primanjima Aleksisa Sančeza koji prima pola miliona nedeljno, a bez ikakvog je značaja za ekipu.

Aleksandar Mitrović i De Hea Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images)

Međutim, čelnici Junajteda su španskom golmanu ponudili novi ugovor od 390.000.000 evra nedeljno, odnosno 21 milion godišnje i ugovor na 5 sezona.

Odigrao je 362 utakmice za Junajted, 2013. je osvojio Premijer ligu, potom i FA kup, Ligu kup, tri Komjuniti šilda i jednu Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lio181

    8. jul 2019 | 06:48

    21mio€ godisnje za njega je previse...zato ga i nece niko, oce visoka primanja a nije na tom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA