≫ 

Partizan i Olimpijakos se dogovorili, štoper danas na pregledima: Marković ima završnu reč

Konačnu reč će danas dati sam fudbaler, jer su klubovi već utanačili sve detalje

  • 9

Ukoliko sve bude u redu, Partizan će danas kompletirati fudbalski transfer Svetozara Markovića u Olimpijakos od koga će zaraditi 1.500.000 evra. Klubovi su u subotu uveče postigli dogovor, ostalo je da defanzivac prođe lekarske preglede i utanači detalje svoje zarade, koja je do sada bila kamen spoticanja.

U noći između subote i nedelje Svetozar Marković je napustio tabor Partizana u Sloveniji i taksijem se zaputio u Beograd, odakle je “uhvatio” redovan avionski let za Atinu, gde će danas pokušati da se dogovori sa Olimpijakosom.

Svetozar Marković

Foto: Marko Jovanović

Sa druge strane, crno-beli su u subotu dobili zvaničnu ponudu Olimpijakosa za Markovića (treći put), koja je naravno i prihvaćena, a pored pomenutog novca podrazumeva i 10 odsto procenta od dalje prodaje, koliko su klubovi usaglasili.

Sve te stavke ni u prethodna dva pokušaja mahom nisu bile problem, već isključivo godišnja zarada Markovića, koja je bila približna onoj u Partizanu (150.000 evra). Otuda je fudbaler glatko odbijao Grke, ali je čelnici kluba iz Pireja posle perioda zatišja u subotu ponovo pokušali i uspeli ubede igrača u nove pregovore. Hoće li sam taj čin i činjenica da je Marković otputovao u Atinu biti dovoljani za konačan dogovor, zna samo fudbaler...

VIDEO: Brežančić zadovoljan povratkom u Partizan

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA