≫ 

Legendarnog hrvatskog fudbalera upropastila bolest: Mnogi ga više ne prepoznaju (FOTO)

Teška bolest je zagorčala život Klasniću

  • 6
Foto: Guliver/Clive Mason/Getty Images, Foto 2: Instagram

Nekadašnji hrvatski fudbaler Ivan Klasnić danas izgleda barem deset godina starije. Njegova karijera je već dugo ispričana priča jer je zbog bolesti bubrega morao da se posveti borbi za život.

Bivši igrač Boltona, Nanta i Verdera, ali i hrvatske reprezentacije je do sada prošao kroz tri transplantacije i to je ostavilo traga na njegovom izgledu, što se može videti i na najnovijoj fotografiji koju je objavio.

Na njoj sedi uz nekadašnje igrače Bajerna iz Minhena Ivicu Olića i Đovane Elbera, s tim što 39-godišnji Klasnić više ne liči na starog sebe.

Njemu su se prvi problemi sa bubrezima javili još 2007. godine. Tada je imao prvu transplantaciju bubrega koji je dobio od majke, ali je telo odbacilo novi organ. Iste godine je dobio i bubreg od oca, a lekari su mu rekli da će moći da nastavi sa igranjem fudbala.

Oktobra 2017. je imao i treću transplantaciju bubrega, s tim što se u tom trenutku fudbalom nije bavio pune četiri godine.

VIDEO - Modrić: Ovo je nagrada za sve one koji nisu osvojili Zlatnu loptu zbog Ronalda i Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA