Nejmar odbio da dođe na prozivku PSŽ-a, pa poslao jasnu poruku vlasniku i direktoru kluba!

Jednostavno - Brazilac želi da ide

  • 6

Čelnici Pari Sen Žermena najavili su kaznu za Brazilca Nejmara, zato što se ovaj nije pojavio na dogovorenoj prozivci u ponedeljak!

Klub je vrlo brzo izdao saopštenje, a sve ovo liči na priču koja nema srećan kraj za Svece - priču u kojoj Nejmar napušta park prinčeva!

- Ovog ponedeljka, 8. jula, Nejmar da Silva Santos Žunio je pozvan da se priključi aktivnostima seniorskog tima Pari Sen Žermena. U dogovoreno vreme, na dogovorenom mestu, igrač se jednostavno nije pojavio, iako nije unapred dobio dozvolu kluba za tako nešto. Pari Sen Žermen osuđuje ovakav postupak i povući će odgovarajuće korake - stoji u saopštenju.

Ipak, nekoliko sati kasnije, brazilski UOL izašao je sa tekstom da je Nejmar već obavestio čelne ljude PSŽ-a da više ne želi da igra za njih. U pitanju su predsednik Naser El Kelaifi i sportski direktor Leonardo.

Nejmar je navodno, prema rečima poneutog lista, još na kraju sezone svojim sunarodnicima u PSŽ-u (Markinjos, Silva i Alveš) rekao da se ne vraća u Pariz.

Podsetimo, ovih dan se sve češće spekuliše da je Nejmar blizu povratka u Barselonu koja ga je Svecima prodala za 222 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    8. jul 2019 | 22:48

    Djubrov

  • Skåne

    9. jul 2019 | 15:54

    Molim te idi u Real,ti si rodjen za taj tim Galaktikosa 🤣 Samo ne vracaj se u Barcelonu 😉 Mrzim te glumac 🤣🤣🤣

  • 🔴🔵⚪

    8. jul 2019 | 22:31

    Može mu se,najbolji je njihov igrač! Još uvek je mlad i predviđam da će biti bolji i od Mesija i Ronalda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA