≫ 

Zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona, a dve stvari pozivaju na oprez u Litvaniji!

Crveno-beli još uvek deluju kao tim kome je potrebno dosta vremena za uigravanje i pravu formulu

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Suduve startovaće u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u utorak od 20.00, a duel u Marijampolju biće prva sezonska zvanična utakmica za tim Vladana Milojevića.

Upravo ta činjenica poziva na oprez u taboru šampiona Srbije, jer ovaj duel ne treba upoređivati sa prošlogodišnjim protiv Suduve, već sa onim protiv Spartaksa iz Jurmale.

Zvezdi je to bio trnovit start evropske priče, u prvoj utakmici u Letoniji nije bilo ni golova, ali jeste bilo lavine negativnih komentara - možete se toga podsetiti i kroz izveštaj sa ovog meča.

To i jeste prvi razlog za maksimalnu ozbiljnost, Vladan Milojević je i na konferenciji za medije u Marijampolju priznao da je nezgodno kada prvi zvanični meč bude evropski, naročito jer je rival uveliko u prvenstvu, ali će i to biti korisno za crveno-bele, kako bi u ritam što pre ušli protiv takmičarski spremne ekipe.

Drugi razlog za oprez je i što se tim još "traži" sa postavom i formacijom, baš kao što je bio slučaj u Letoniji prošle godine na prvoj utakmici.

FK Crvena zvezda Foto: crvenazvezdafk

Podsećanja radi, tad su postavu činili Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Milić (Ebesilio od 46.), Ben, Radonjić (Jevtović od 80.) i Stojiljković (Pavkov od 17.),  bilo je igrača koji su tek došli ili su pred odlaskom, s time i da je zvanični početak učinio svoje, pa je tek u revanšu na stadionu "Rajko Mitić" pronađena pobednička formula.

Ovaj put, Tomane i Kanjas tek imaju zadatak da se ozbiljnije upoznaju sa ekipom i prilagode treninzima i načinu rada - portugalski napadač je praktično sa promocije ušao u svlačionicu, ali je dobio priliku da doputuje sa timom u Marijampolj.

U svakom slučaju, Suduva kao protivnik ne bi smeo da predstavlja ozbiljnu prepreku timu Vladana Milojevića, koji će 16. jula ipak sigurno imati više i motiva i ritma, kada se u revanšu bude premijerno predstavio pred svojim navijačima.

Zvezda kreće u novu evropsku avanturu, a na prvom koraku gostuje ekipi koju je lako izbacila prošle sezone, litvanskoj Suduvi (20.00). Kvota na pobedu srpskog šampiona je 1,45, a na trijumf bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Suduva - Crvena zvezda.

VIDEO - Milojević otkrio da li će Pavkov i Kanjas igrati u Litvaniji

VIDEO - Milojević motiviše igrače Zvezde pred evropski start

(Izveštač Telegrafa iz Litvanije - Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA