Stanojević dobio otkaz u Kini!

Srpski stručnjak raskinuo ugovor za kineskim klubom

  • 9

Aleksandar Stanojević nije više trener Peking Ženhea. Kineski prvoligaš odlučio je da mu se zahvali na saradnji posle serije od četiri uzastopna poraza, a presudila su mu i dva vezana neuspeha na domaćem terenu, protiv Dalijana (1:3) i Šandonga (0:2).

Generalno, nekadašnji trener Partizana nije se proslavio na klupi tima iz prestonice tokom cele sezone, pošto je na 18 utakmica zabeležio čak 12 poraza. Istina, često je kuburio i sa igračkim kadrom jer je imao dosta povređenih fudbalera, pa se može reći da mu se kockice baš nisu poklopile.

Pretposlednje mesto na tabeli i samo dve prvenstvene pobede bile su alarm za hitne promene u timu iz Pekinga koji je ekspresno reagovao i već imenovao naslednika srpskom treneru. Biće to Španac Luis Garsija Plaza koji je vodio ovaj tim u sezoni 2016/17.

VIDEO- Kako slavi najbolja fudbalerka sveta Aleks Morgan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nepredeljen

    9. jul 2019 | 14:10

    Bez obzira,on je veliki radnik,trener i čovek,biće za njega posla,gledao sam ga kako radi marljivo i pošteno.Malo je takvih,mom sinu je bio trener,čovek pravi radom igrača.E da je takvih više u Srbiji

  • Žika Živac

    9. jul 2019 | 18:56

    Ovo mu je najveću klub koji je vodio u svojoj karijeri.

  • nepredeljen

    9. jul 2019 | 14:40

    Za opa 2 Nije tražio članarinu,po ceo dan je bio na terenu,posebno radio i dodatno sa mladim igračima,tada je radio za verovatno malu platu u SR .Mitrovici i bio na početku karijere,može vuk dlaku da menja Al ćud nikako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA