≫ 

Spartak hoće da vrati napadača Partizana!

Ugovor o pozajmici na godinu dana, uz mogućnost da sam igrač aktivira klauzulu o povratku u Humsku već na polusezoni

  • 5

Napadač Partizana – Nemanja Nikolić, koga je stručni štab na čelu sa Savom Miloševićem iznenada “precrtao” pred početak letnjih priprema, mogao bi uskoro da se vrati na pozajmicu u Spartak, odakle je i stigao među crno-bele, saznaje Telegraf.

Pregovori su u toku i ostalo je da sam igrač donese konačnu odluku, ukoliko dobije određene garancije iz svog bivšeg kluba.

Pomenute garancije se odnose na zaradu Nikolića, odnosno prvi zahtev da Spartak fudbaleru makar do kraja jesenjeg dela polusezone obezbedi novčana primanja jednakim onima u Partizanu.

Drugi zahtev se odnosi na dužinu pozajmice, koja bi bila koncipirana na celu sezonu, ali bi dogovor sadržao i klauzulu po kojoj bi sam Nikolić mogao da aktivira povratak u Partizan već posle šest meseci, odnosno u zimskom prelaznom roku, ako se za to stvore uslovi.

NEMANJA NIKOLIC Foto: MN Press

Čelnici dva kluba su već uspostavili kontakt i tu ne bi trebalo da bude problema, jer Partizan ima određena finansijska dugovanja prema Spartaku koja još nisu rešena, upravo na konto transfera Nemanje Nikolića u Humsku minulog leta.

Subotičani su kontakirali i napadača, koji je izeneo svoje zahteve i voljan je za saradnju, ali je i zatražio malo vremena da razmisli, jer ima pozive sa još nekoliko strana.

Podsetimo, Nikolić je u Humsku stigao prošlog leta iz Spartaka i plaćen je 350.000 evra, a u Partizanu je odigrao 36 mečeva u svim takmičenjima, postigao osam golova i bio najbolji asistent crno-belih (deset asistencija).

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA