Njegovi bolesni nagoni su me povredili: Srpska starleta ostavila Božinova (FOTO)

Biljana Dol ostavila srceparajuću poruku na instagramu

  • 12

Biljana Dol, srpska starleta i instagram blogerka ostavila je bivšeg igrača Partizana Valeri Božinova. Ona se oglasila na svom Instagramu istakavši da nije mogla da izdrži njegove bolesne nagone koji su je povređivali.

- Valeri i ja više nismo zajedno. Na žalost došao je kraj našem zajedničkom putovanju koje je mnogima delovalo kao san.. Dala sam sve od sebe da budem najbolji saputnik, jer sam mu pomogla da oživi karijeru, postane bolji roditelj, popravi odnose sa majkom i bivšim suprugama, a sve u cilju da ga učinim srećnim i ispunjenim...

 
 
 
View this post on Instagram
#paradise 🌺#dubai🇦🇪A post shared by 𝑩𝒊𝒍𝒋𝒂𝒏𝒂 𝑫𝒐𝒍𝒍 (@biljanadoll_official) on

Bila sam uz njega kada je doživeo padove i kada se vraćao na vrh... i u Kini i u Vraci uvek sam bila uz njega. Ali, očito da to nije bilo dovoljno i da su njegovi nagoni jači od toga.

- Ne, ovde nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala, već su me njegovi bolesni nagoni i potrebe da ih zadovoljava sa strane povredili kao ženu... Želim mu svu sreću u životu, ali Biljanu Doll i ženu koja će ga voleti i podržavati bezuslovno, kao ja neće naći nikada. THE END.

Odmah ispod poruke oglasio se i Valeri Božinov.

 
 
 
View this post on Instagram
Valeri i ja više nismo zajedno Na žalost došao je kraj našem zajedničkom putovanju koje je mnogima delovalo kao san.. Dala sam sve od sebe da budem najbolji saputnik jer sam mu pomogla da oživi karijeru, postane bolji roditelj, popravi odnose sa majkom i bivşim suprugama a sve u cilju da ga učinim srećnim i ispunjenim... Bila sam uz njega kada je doživeo padove i kada se vraćao na vrh... i u kini i u vraci uvek sam bila uz njega... Ali očito da to nije bilo dovoljno i da su njegovi nagoni jači od toga... Ne ovde nije došlo do prezasićenja, niti je ljubav nestala već su me njegovi bolesni nagoni i potrebe da ih zadovoljava sa strane povredili kao ženu... Želim mu svu sreću u životu ali Biljanu Doll i ženu koja će ga voleti i podržavati bezuslovno kao ja neće naći nikada. THE ENDA post shared by 𝑩𝒊𝒍𝒋𝒂𝒏𝒂 𝑫𝒐𝒍𝒍 (@biljanadoll_official) on

 
 
 
View this post on Instagram
#lifeisbetterinabikini #beachlife🌴 #amazingday #justlove 🏖🐠🌴🐟🌺#dubai🇦🇪A post shared by 𝑩𝒊𝒍𝒋𝒂𝒏𝒂 𝑫𝒐𝒍𝒍 (@biljanadoll_official) on

 
 
 
View this post on Instagram
#sunkissed #lifeisbetteratthebeach #dubai🇦🇪 #loveit❤️A post shared by 𝑩𝒊𝒍𝒋𝒂𝒏𝒂 𝑫𝒐𝒍𝒍 (@biljanadoll_official) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    9. jul 2019 | 14:42

    Da nije ponestalo para možda?😁

  • Pera

    9. jul 2019 | 15:27

    Aaaaa ti si emotivno bice zaljubljena mi mislili da si sponzorusa ok momci iz trafika vozaci radnicka klaso navalite na ovu devojku ono hoce pravu ljubav a ne proklete pare)))

  • miro

    9. jul 2019 | 15:05

    Bože sačuvaj šta joj je čovek sve tražio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA