Učesnik kvalifikacija za LŠ želi Savića, ali samo ako Vujadin ne bude igrao protiv Suduve!

Hoće li se doskorašnji kapiten crveno-belih preseliti na Kipar?

  • 19
Vujadin Savić

Foto: Marko Jovanović

Vujadin Savić je na meti APOEL-a! Tako barem tvrde kiparski mediji koji su u utorak ujutru javili da je tamošnji šampion u stalnom kontaktu sa Crvenom zvezdom!

Daleko od toga da je transfer blizu realizacije, ali je činjenica da je APOEL i te kako zainteresovan za doskorašnjeg kapitena crveno-belih.

Ali ima jedan uslov - Savić ne sme da igra protiv Suduve u utorak veče, jer bi onda u tom slučaju bio sprečen da igra za drugi tim u kvalifikaciajam za Ligu šampiona. A APOEL je igra.

Kiprani navode i to da Savić ima ugovor sa Zvezdom do 2022. godine, ali ne i informaciju da nije u prvim planovima Vladana Milojevića.

Podsetimo, Saviću je na pripremama oduzeta traka i ima ''zeleno svetlo'' da napusti klub. Tačnije, Zvezda mu neće praviti probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. jul 2019 | 16:10

    Vujadine, ne obziri se na kritike manjeg broja internet delija, koji nemaju druga posla vec svakog dana vise po vestima i seju mrznju jer su ljuti na sopstveni zivot. Dovoljno si dao Zvezdi, ocigledno si se pomalo zasitio i red je da napravis neku novu stranicu u svojoj karijeri. Necemo ti zaboraviti da si uvek srce ostvljao na terenu i davao najbolje od sebe za sveti dres. Idi, jer neko ceka na tebe! Prave Delije te nece zaboraviti. Ziveo!

  • Miki

    9. jul 2019 | 16:02

    Odmah ga dajte i jos vi njima platite

  • 🔴🔵⚪

    9. jul 2019 | 16:00

    I to je mnogo za tatinog sina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA