Miloš Ninković posetio Čukarički i dao savet igračima pred nastup u Evropi!

Poručio je Ninković i da zbog obaveza neće moći uživo da prati utakmicu

  • 0
Miloš Ninković

Foto: www.fkcukaricki.com

Srpski vezista Miloš Ninković psoetio je svoj bivši klub Čukarički i tom prilikom dao je intervju za zvaničan sajt Brđana!

U njemu je govorio o planovima u karijeri, Čuki kakvu je on ostavio, a nije propustio priliku da da savet sadašnjim prvotimcima pred meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa (20.30).

- Samim tim što su izborili učešće u Evropi, napravili su veliki uspeh. Mogu da im poručim samo da izađu rasterećeno na teren. Govorim to iz ličnog iskustva, kad god sam bio stegnut i imao sam tremu, nikad nisam mogao da dam svoj maksimum. Ako budu verovali u sebe i ako ispoštuju ono što im trener kaže, a uz to se igraju fudbala, uz evidentan kvalitet koji poseduju, rezultat će doći. Opet, ne smeju da potcene rivala. I naravno, biće im potrebno mnogo sreće, što im ja od srca želim - rekao je Ninković i dodao:

- U sezoni kad sam bio u Crvenoj zvezdi, često sam dolazio na Banovo brdo i gledao Čukarički, igrali su tada i kvalifikacije za Ligu Evrope. Na žalost, u četvrtak ću već biti u Australiji, ali sam srcem uz Čukarički, znam da će meč biti direktno prenošen na RTS-u i naravno da ću ga pogledati. Kad se jednom budem vratio u Beograd, naravno da ću ponovo biti redovan na stadionu na Banovom brdu.

Miloš Ninković

Ninković u dresu Sidneja Foto: Guliver/Mark Metcalfe/Getty Images

O planovima u budućoj karijeri, član šampina Australije Sidneja je rekao:

- Imam još godinu dana ugovora sa Sidnejom,ostajem tamo za sada. Voleo bih da igram fudbal dokle god mogu, onog trenutka kad budem osetio da na terenu ne mogu da uradim ono što želim i što hoću, tada će značiti da je kraj. Ne volim da budem teret, tog trenutka ću završiti karijeru

- Sigurno ću ostati u fudbalu. E sad, pitanje je uopšte hoću li se vratiti da živim u Srbiji, s obzirom da imam planove da ostanem da živim u Australiji. Ali, to su trenutni planovi, oni uvek mogu da se promene, za godinu-dve dana. U Čukaričkom sam počeo da igram fudbal, red je da klubu nešto i vratim. Da li će to biti kroz trening sa mladima, verovatno. Ne verujem da ću ikad biti trener prvog tima, to me iskreno ne zanima - jasan je bio Ninković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA