Dok Mančester junajted trlja ruke zbog 75 miliona, Solskjer preklinje Lukakua da ostane!

Menadžer Crvenih đavola želi da sa Belgijancem napadne Premijerligu

  • 0

Trener Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer čini sve kako bi u ekipi sačuvao Romelo Lukakua, i ako uprava ima drugačiju ideju i želi da ga proda. Kako britanski San navodi, Norvežanin je preklinjao belgijskog napadača da ostane još makar godinu dana u klubu i da ne realizuje transfer u Inter.

Lukaku je nadomak Intera, sam igrač je isakao kako bi voleo da se otisne u Italiji i da sarađuje sa Antoniom Konteom. Međutim, šef struke Junajteda želi po svaku cenu da ga zadrži u klubu i da pokuša zajedno sa njim da vrati klub na puteve stare slave.

Razgovor između njih dvojice obavljen je pre odlaska na Australijsku-Azijsku turneju. Na njemu je, kako navodi britanski list, Lukakuu obećana pozicija startnog, klasičnog napadača i ako je nedavno ugovor produžen sa Markosom Rašvordom.

Ole Gunar Solskjer Foto: Tanjug/AP

Cena za koju bi napadač napustio Old Traford je 75 miliona evra koji bi dobro došli klubu, međutim trener želi da ga zadrži.

- Naporno radimo da bismo dobili najbolju ekipu za novu sezonu. Ambiciozni smo i želimo najbolji mogući tim.Takođe moramo pronaći načine da poštujemo sve finansijske parametre. Ne smemo žuriti jer to može dovesti do grešaka. Imamo jasne ideje, ali moramo biti strpljivi. Imamo važne ciljeve i ciljne transfere na umu - istakao je Solsker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA