≫ 

Partizan se obezbedio u transferu Markovića: Ovo je skriveni detalj ugovora sa Olimpijakosom

Zbog slučaja Uroša Đurđevića klub iz Humske nije želeo da ponovo rizikuje sa Olimpijakosom

  • 5

Prva rata od transfera Svetozara Markovića u Olimpijakos vrednog 1.500.000 evra, “leći” će na račun Partizana odmah i biće upotrebljena za servisiranje redovnih obaveza u klubu, ali verovatno i za dalje aktivnosti u prelaznom roku. Ona iznosi 500.000 evra i svakako će doneti mir u tabor osvajača Kupa Srbije.

Preostale dve uplate grčki klub je u obavezi da isplati u dogovorenim rokovima, a ukoliko bude kašnjenja, kao recimo u slučaju Uroša Đurđevića, kada je Olimpijakos otezao sa poslednjom tranšom nekoliko meseci, pa se na kraju “prebijao” dug preko transfera Saše Zdjelara, Grci će morati da plate dodatan novac, odnosno “penale” kojima su se crno-beli zaštitili.

Valja takođe i napomenuti da je Svetozar Marković ispao više nego korektan prema Partizanu posle odlaska, pošto je klubu u kome se afirmisao kao igrač i postao reprezentativac oprostio 50.000 evra dugovanja. Nije baš praksa za pohvalu, ali s obzirom u kom vremenu ovaj Partizan egzistira, svaki dinar je preko potreban.

(Izveštač Telegrafa iz Slovebije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    10. jul 2019 | 10:57

    Свака част триу ВВВ. Сем што обезбеђује "бомбе" за -30, они чак успевају да играчима објасне како да поклоне доста њихових пара. Модеран менаџмант, нема шта. 👌👍😂😂😂😘Само нека остану што дуже...

  • Skorpion

    10. jul 2019 | 11:46

    Lep gest Markovica,treba pomoci klubu u teskoj situaciji ali ne mogu da se setim da li je neko od ove cuvene cetvorke, Pantic, Vucela, Vazura, Vuletic ikada nesto slicno uradio.

  • DDF

    10. jul 2019 | 22:36

    "Oprostio dug"posle se pitamo,zasto nema dobrih stranaca u nasim klubovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA