≫ 

Šta se dešava sa otkupnom klauzulom za Grizmana i zašto je Barsa "zakočila"?

Klub iz Katalonije neozbiljan u pregovorima sa Madriđanima

  • 4

Uprava Barselone je do danas imala rok da isplati klauzulu francuskom reprezentativcu Antoanu Grizmanu, međutim, vrlo je verovatno da će se odložiti zbog finansijskih problema.

Ideja Barse je bila da ovih sedam dana pretvore u "Grizmanovu nedelju" ali se situacija iskomplikovala. Predviđeno je da se do ponedeljka sve završi kako bi Antoan mogao da počne da trenira sa svojim budućim saigračima i da se sprema sa predstojeću sezonu.

Međutim, zbog loših pregovora sa bankama, koje trebaju da potvrde taj ček od 120 miliona evra i neodgovornosti same uprave kluba iz Katalonije, taj plan će se sasvim sigurno barem malo pomeriti. Priča se i da će se otplata odužiti čak i do dva dana.

Antoan Grizman Sve se uvek komplikuje... Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Barsa je pokušala da napravi dogovor sa Atletikom da se transfer izvrši, a da se odloži plaćanje pošto imaju finasjiskih problema, ali naravno da se klub iz Madrida nije složio sa tim.

Na sve ovo su se još žalili i zaposleni, jer su u junu dobili plate sa tri dana zakašnjenja.

Katalonci imaju velike probleme i moraće da ih reše što pre ukoliko žele da odbrane titulu La Lige.

Pored Grizmana, Barsa je naciljala još jednu bombu, a u pitanju je najskuplji igrač planete, Nejmar, koji takođe želi da se vrati u Barsu.

Mnogi spekulišu da je razlog u tome što je Barsa usporila sa Grizmanom, upravo Nejmar, jer im je prioritet dolazak Brazilca.

VIDEO- Da li je Jelisaveta Teodosić u predstavi otkrila da će Teo igrati u Zvezdi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    10. jul 2019 | 13:53

    Možda se Terzić javio pa im kvari planove

  • Popov

    10. jul 2019 | 17:17

    Zato sto ce na kraju uzeti ili neymara ili grizmana a ne obojicu kako neke novine pisu. Povoljniji im je neymar zbog marketinga a i mogu da se oslobode nekih fudbalera. Cekaju da psž pristane na pare + kutinjo za neymara da bi rekli grizmanu cao. A iako ih ovi otkace imaju sigurnog grizmana. Po meni se puno igraju jer im je dupe na 2 stolice i mogu da lako propadnu izmedju.

  • Boske100

    10. jul 2019 | 14:07

    Zato što ide u Madrid kod Zidana 😜🤘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA