≫ 

Radnički u Talinu razrađuje mašinu, Čuka u Evropi posle 3 godine!

Kreću i kvalifikacije za Ligu Evrope...

  • 0
Todorovski Aleksandar Todorovski se očekuje od 1. minuta u Talinu Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je svojom utakmicom u utorak zvanično otvorila učešća srpskih klubova, a sada je red došao na Radnički i Čukarički da ih nastave! Podsetimo, Partizan se u kvalifikacijama za Ligu Evrope uključuje tek od 2. kola!

Nišlije će u Talinu pokušati da razrade mašinu za početak sezone i da preko Flore obezbede dvomeč sa renomiranim Ajntrahtom iz Frankfurta. Meč je na programu od 18.00 časova (RTS 2).

- Za nas je ovo verovatno najvažnija utakmica, iako je tek početak sezone. Ukoliko odigramo najbolje što možemo, siguran sam da možemo ostvariti rezultat koji će nam posle revanša u Nišu garantovati prolaz u drugo kolo. Iz tog razloga svi smo usmereni ka ovom meču, s obzirom na to da nam uspeh u dva susreta donosi plasman u drugo kolo i duel s renomiranim protivnikom – Ajntrahtom iz Frankfurta. Ali i mnogo više sigurnosti za obaveze koje nas čekaju na domaćoj sceni - rekao je kapiten Saša Stojanović, prenosi Sportski žurnal.

Radnički je ovog leta ostao bez Nenada Lalatovića, a na klupu je došao Simo Krunić koji će imati neke dileme oko startnih 11.

>>> Ukoliko prođe Floru Radnički iz Niša obezbediće sebi dvomeč sa Ajntrahtom iz Frankfurta. A Nišlije danas (18.00) gostuju u Estoniji u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, i kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Flora - Radnički Niš.

Petrović će biti na golu, u odbrani Todorovski, Ostojić, L. Đorđević i S. Đorđević, vezni red će činiti Bondarenko, Stojanović, Meleg, Tomić, Jirka i Makarić. Jedina dilema je, doduše, da li od prvomg minuta da igra Nova ili Slovak koji je stigao na pozajmicu iz Zvezde.

Čukarički od 20.30 minuta (RTS 2) dočekuje jermenski Banants, i to posle tri godine neigranja u Evropi.

FK Čukarički Foto: MN Press

Trener Aleksandar Veselinović neće moćid a računa na ranije povređenog Miladina Stevanovića, kao ni na Stefana Veličkovića i Asmira Kajevića. Veličković je na treningu polomio ruku, dok iskusni vezista ima problema sa zglobom.

Klub je nedavno napustio Ognjen Mudrinski, dok je Ovusu sa Ganom na Kupu afričkih nacija.

- Što se tiče meča, kao glumci kad se pripremaju za neku predstavu, tako i mi izlazimo na teren sa željom da prikažemo sebe u dobrom svetlu, voleo bih najpre da momci uživaju. Ekipa se malo razlikuje od prošlogodišnje, iako nije menjano mnogo igrača. U ovom momentu u karantinu od 18 igrača devetorica su 21 godinu ili mlađi, tu je i Šapić sa 22 godine, pa smo svakako ako ne najmlađa, onda bar jedna od najmlađih ekipa u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To mi pričinjava zadovoljstvo, volim da radim sa mladim igračima - rekao je Veselinović.

Brđani su besplatno otvorili istočnu tribinu za ovaj meč, dok su dolazakna Banovo brdo najavili i navijači jermenskog kluba - njih 80!

>>> Opis: Čukarički ne bi smeo da ima većih problema u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv jermenskog Banantsa. Prvi meč igra se večeras (20.30) na Banovom brdu, a kvota na keca je 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Banants.

>>> Opis: Kvota da će niški Radnički igrati u grupama Lige Evrope je 45, a da će isti podvig napraviti Čukarički - 35! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal posvećen srpskim klubovima u evrokupovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA