≫ 

Žander pogledao dres Zvezde, pa poručio: Svestan sam veličine ovog kluba i grba, spreman sam (VIDEO)

Brazilac promovisan na Marakani

  • 10

Crvena zvezda je promovisala još jedno svoje letošnje pojačanje, u pitanju je brazilski levi bek Žander Santana.

Novinare je prvo sa kvalitetima Žandera upoznao sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela, koji je na konferenciji pričao i o mogućem povratku Miloša Degeneka.

- Žander je rođen u Brazilu 1988. godine, nastupao je za neke portugalske klubove, poslednjih godina igrao je na Kipru u Apolonu, a u Zvezdu dolazi iz Pafosa. Žander igra levog beka, izuzetno je brz, očekujem da sa njim dobijemo probojnost po boku, jer je dobar u igri 1 na 1, takođe ima i dobar centaršut, želeo bih mu da s ešto pre uklopi u ono što trener Milojević očekuje od njega i želim mu svu sreću u Crvenoj zvezdi - poručio je Mrkela.

Zatim se predstavio i Žander, koji je poručio da je fizički potpuno spreman i da je svestan veličine kluba.

Žander Santana Ženader Santana sa dresom Zvezde; Foto: Telegraf

- Veoma sam srećan što sam došao u ovaj klub. Svestan sam njegove veličine i važnosti ovog dresa, to su bile moje prve impresije kada sam gledao utakmice u Ligi šampiona. Svestan sam da imamo dobar tim i da treba da uradimo dobar posao. Ali znamo i da je put dug i da imamo mnogo prepreka na tom putu.

- Osećam se jako spremnim, otkad sam stigao, treninzi su bili veoma intenzivni, odlično sam primljen u klub i osećam se veoma spremnim i jedva čekam da nosim dres Zvezde.

Brazilac poručuje da je stigao u Zvezdu da osvoji titulu i da ne oseća pritisak.

- Ne osećam nikakav pritisak, svaki igrač je drugačiji, ja sam ovde došao da osvojim titulu, da pomognem ekipi i spreman sam za dres Zvezde.

Žander Santana Foto: Telegraf

- To je bila specifična i komplikovana situacija, imao sam i druge ponude iz drugih klubova, shvatio sam da je bilo nekih neregularnosti sa mojim ugovorom, razgovarao sam sa stručnim štabom, ne bi li to popravio, jer pošto imam porodicu osećam se odgovornim u vezi sa mojim poslom i odlučio sam da pređem u drugi klub.

Na samom kraju je poručio da je svojevremeno igrao na poziciji centarfora, a da je kasnije zaigrao beka i da može

- Ja sam centarfor, ali u Apolonu sam igrao levog beka i mogu da igram više pozicija - poručio je Žander.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    11. jul 2019 | 12:54

    Spreman sam da grejem klupu😀😀

  • Micko

    11. jul 2019 | 12:57

    Zasto dovodite igrace za klupu, ni jedno pojacanje jos nije zaigralo za prvu postavu, vec ulaze kao rezerve 10 min pred kraj, sta to znaci da nisu spremni ili .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA