≫ 

Znam šta je leukemija, ali znam i tebe... Bivši Zvezdin as imao pravu poruku za Mihu (FOTO)

Krstičić je svojevremeno bio u još težoj situaciji

  • 5

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde Nenadu Krstičiću lekari su pre više od deset godina ostavljali svega 48 sati života, pa je njegovo ime i prezime donekle i simbol za to da nada uvek postoji.

U danu kada je Siniša Mihajlović obelodanio da i on boluje od leukemije, Krstičić se setio svoje borbe i poslao poruku Mihajloviću.

- Znam tog protivnika, teško je boriti se protiv njega! Međutim, znam i tebe i za to je mene dovoljno da znam kako ćeš ga pobediti - napisao je Krstičić.

Lekari su Mihajloviću rekli da je možda moguće izlečiti ovu bolest za kratko vreme. Krstičiću su po dolasku u Sampdoriju 2008. godine bili potrebni meseci, ali se izborio.

Imao je i jednu srećnu okolnost: nije razumeo lekare kada su pričali da će živeti još dva dana jer nije razumeo italijanski jezik.

- Dobro je da mi nisu to rekli na početku, jer ne znam kako bih reagovao. Razmišljao sam tada "ma, ovo je samo neki stomačni virus proći će". Imao sam strahovite bolove u stomaku, mučnine, mislio sam da sam nešto loše pojeo. Kad sam počeo da primam hemoterapije postajalo mi je jasnije. Na kraju, pet meseci sam bio u bolnici i hvala Bogu sve se završilo kako treba - rekao je Krstičić u razgovoru za Novosti pre godinu i po dana.

VIDEO: Siniša Mihajlović maltretira ženu pesmama Ljube Aličića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jalol

    13. jul 2019 | 19:53

    Ne daj se legendo ! Jaci si ti od toga !

  • Zvele

    13. jul 2019 | 21:00

    Majstore kao sto si dao Svabama na Marakani tako ces i ovo pobediti samo napred nema predaje.....

  • Aca

    13. jul 2019 | 23:02

    Stavljam sve pare na sinisu!!!! Napred Legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA