≫ 

Mihajlovića izdao drug, i to na dan kada je rekao da je bolestan: Uništio je 20 godina prijateljstva

I to sve zbog većeg tiraža...

  • 9
Siniša Mihajlović Printskrin: Youtube

Vest da je Siniša Mihajlović teško oboleo i da ima leukemiju potresla je fudbalski svet u subotu popodne, iako se još ujutru sumnjalo da nešto nije u redu sa proslavljenim srpskim fudbalerom!

Podsetimo, na naslovnoj strani eminentnog lista ''Korijere delo Sport'' pojavio se naslov ''Izdrži Siniša'', dok je u tekstu pisalo:

- Danas će trener Bolonje reći da mora da završi karijeru. Klinički pregledi ukazuju na potrebu da se podvrgne terapiji.

Potpisnik tog teksta bio je urednik Ivan Zazaroni, inače veliki prijatelj Siniše Mihajlovića, tako da za ostale nije bilo sumnje da je Srbin bolestan.

Međutim, taj tekst i te kako je pogodio Mihajlovića koji je na konferenciji za medije govorio o tome.

- Želeo sam da budem prvi koji će vam reći šta se dogodilo. Ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome, prodao je 200 komada novina više nego inače. Ali je uništio i prijateljstvo koje je trajalo 20 godina - rekao je Mihajlović.

Podsetimo, Miha je u subotu popodne na konferenciji otkrio da je bolestan i da hitno mora na lečenje, dok su iz Bolonje poručili da će on i dalje ostati njihov trener.

- On će biti sa nama i mi uz njega kroz sve ovo, šta god da se dogodi, iako mogu odmah da vam kažem da se ništa dogoditi neće, jer je ovaj čovek mnogo jak. Da bude svima jasno, Siniša je i dalje trener Bolonje, ništa se neće promeniti. Više volim da moj tim trenira Mihajlović koji nije sto odsto zdrav, nego bilo ko drugi - rekao je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

Inače, u međuvremenu se oglasio i Zazaroni koji je otkrio svoju stranu istine. Njegov odgovor možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ortodox RS

    14. jul 2019 | 14:24

    Tipicni Latin zabije ti noz u ledja i onda mu je kao zao i storinu objasnjenja.Mnogo kvaran i opasan narod.Bez emocija i karaktera.

  • Majstor

    14. jul 2019 | 13:46

    Sit gladnog ne veruje.

  • Platon

    14. jul 2019 | 15:32

    Pohlepa, jedna od najvećih bolesti čovečanstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA