≫ 

Ibrahimović najavio povratak u Evropu: Tadić dobija pakleno pojačanje u Ajaksu

Ibra iznenadio sve ovom izjavom

  • 0

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović obavio je razgovor za holandski Telegraf, gde je otkrio da bi voleo da se jednog dana vrati u Ajaks, ali u ulozi funkcionera.

- Inače se ne vraćam u klubove gde sam već igrao, ali možda ću nakon karijere postati sportski direktor u Ajaksu. Radio bih bolji posao od svih tamo - izjavio je Zlatan i dodao:

- Ajaks je i dalje moj klub u Holandiji i ponosan sam što sam bio deo njega, pogotovo kada vidim sada kako se prezentuju u Europi. Napravili su ono što niko nije očekivao, a to je proizvodnja igrača koji su produktivni na terenu. Predivno je videti tako nešto - zaključio je Ibrahimović.

Ibrahimović je u Ajaks stigao još 2001. iz švedskog Malmea, gde je započeo svoju karijeru. Za holandski klub je dao ukupno 48 golova u 110 nastupa pre nego što je 2004. otišao u Juventus, a osvojio je i dva naslova prvaka Holandije kao i nacionalni kup.

Zanimljivo je da bi Ibrahimović mogao da sarađuje sa Dušanom Tadićem, koji je produžio ugovor sa Ajaksom, a takođe se obavezao i da će biti u Ajaksu i po završetku karijere u ulozi jednog od trenera, tako da je moguća saradnja sa Zlatanom.

VIDEO- Levandovski izazvao Novaka Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA