≫ 

Čelsi odbio novu pozajmicu Pantića, Partizan čeka drugu šansu

Londonski klub ima ideju da proda vezistu ili ga ponovo pozajmi, ali crno-beli i srpska liga im trenutno nisu u fokusu

  • 7

Prvi pokušaj Partizana da ovoga leta ponovo pozajmi Danila Pantića iz Čelsija, sa kojim mladi fudbaler ima važeći ugovor - nije urodio plodom, saznaje Telegraf. Preciznije rečeno, londonski klub je odbio takvu soluciju u ovom trenutku, jer ima druge planove za vezistu, pa crno-belima ostaje samo da se naoružaju strpljenjem i čekaju drugu priliku, ukoliko ideje "plavaca" ne bude realizovane.

Konkretno, primarni cilj Čelsija je da proda Pantića u letnjem prelaznom roku i na taj način vrati uloženi novac, a obeštećenje je, baš kao i prilikom dogovora sa crno-belima, propisano na 3.000.000 evra.

Ukoliko se to ne realizuje, klub sa "Stamford Bridža" namerava da ponovo pozajmi fudbalera, ali Partizan, i pored želje kluba iz Humske da još jednom preuzme igrača, trenutno nije primamljiva opcija Čelsija, već žele da ga pošalju u neku od jačih liga od srpske.

Saznajemo da je londonski klub čak i predočio neke ideje fudbaleru, odnosno ponudio mu rešenja u nekolicini liga na zapadu Evrope, ali je Pantić odbio ponude, jer mu klubovi koji su zainteresovani da ga angažuju nisu dovoljno privlačni kao sredine u kojima bi napredovao.

To je zapravo detalj koji ide na ruku i najviše i "podgreva" nadu Partizana da bi makar do kraja jula ili početkom avgusta situacija mogla da se okrene i Čelsi ipak pristane na još jednu pozajmicu Pantića.

Otkup naravno ne dolazi u obzir, jer je pređašnji ugovor dva kluba sadržao i tu klauzulu i ona je iznosila 3.000.000 evra. Pomenuta cifra je nedostižna za crno-bele, zato moraju da se fokusiraju na pozajmicu Pantića i čekaju.

Čekanje i strpljenje su jedino što im preostaje...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAr

    15. jul 2019 | 12:49

    Šta će nam taj teletabis? Dečko nema pojma

  • Rade

    15. jul 2019 | 12:48

    SUPER!!! ŠTA ĆE NAM ON JE LIMITIRAN NE MOŽE BOLJE DA IGRA TO JE NJEGOVA GRANICA!!!

  • Iskreno

    15. jul 2019 | 14:19

    Stvarno ne vidim cemu toliki trud oko toliko prosecnog igraca... Decko je cak u onakvoj sezoni kakva je bila prosla bio zapazen sa vremana na vreme, dovoljno da takav bude medju boljima, ali nine nista vise od prosecnog igraca, da ga dobinemo dzabe pa hajde. Ovako pozajmljivati ga, razigravati nema ni smisla, nisti sta gubimo niti sta dobijamo njegovim prisustvom u klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA