≫ 

Milojević pred revanš sa Suduvom: Očekujem da Boaći "proradi", drago mi je zbog Vujadina

Crveno-beli u utorak igraju revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanskog tima

  • 10
VLADAN MILOJEVIC Foto: MN Press

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje bolju igru svog tima u Beogradu protiv litvanske Suduve u revanšu 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle egala u Marijampolju bez golova.

- Suduva je jako nezgodna ekipa, što su pokazali u Litvaniji. Odigrali smo na dobar način tamo, ali je nedostajala završnica. Sada verujem da možemo još bolje, uvek može i ja ne znam za limite. Neće biti iznenađenja, protivnika respektujemo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas - rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević nije isključio da će biti promena u startnoj postavi u odnosu na prvi duel.

- Ima dosta dobrih ekipa u Evropi, nije više kao nekad. I Suduva je sastavljena sa dosta igrača iz bivše Jugoslavije, sa dobrim karijerama i najboljima iz Litvanije. Mi izlazimo iz pripremnog perioda pred značajne utakmice, za razliku od Suduve i to me zabrinjava. Tako je kako je, a na nama je da se spremimo na najbolji mogući način.

Foto: crvenazvezdafk.com

Prema njegovim rečima očekuje bolju realizaciju šansi, posebno bolju partiju Ričmonda Boaćija.

- Boaći je imao je jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu. Ono što me raduje je da je dobro radio u pripremama, očekujem vrlo brzo da se vrati na stare partije. Vukao je povredu više od mesec dana u finišu prošle sezone, falio nam je... Verujem uvek u svoje igrače i da će Ričmond biti na nivou.

On je prokomentarisao i odlazak doskorašnjeg kapitena Vujadina Savića u kiparski APOEL, ali i činjenicu da je neophodno pojačanje na poziciji štopera gde su samo Srđan Babić, Nemanja Milunović i povređeni Radovan Pankov.

- Drago mi je da je Vujadin otisao u veliki klub, veliki je profesionalac. Videćemo kakva je situacija i da li ćemo reagovati u narednim danima - zaključio je on.

Revanš utakmica Crvena zvezda - Suduva igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 sati.

VIDEO: Milojević ''loži'' igrače Zvezde pred evropski start

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    15. jul 2019 | 14:08

    G.Milojevicu.Kazite da smo odigrali jako lose,sto je i video svaki iskreni navijac.To sto smo imali veci posed lopte to neznaci da smo opasni.Nemamo zavrsnicu,centarsutevi na pamet samo sa se lopta uputi tamo negde otprilike.Svaki udarac prema golu je 15 metara preki gola,to se profesionalcima u svom poslu ne sme desavati.Igraci imaju losu kretnju,spori su neuigrani.Pored svega nadamo se da cete to i vi uvideti,i poraditi na tome uciniti nam da se ove godine svi zajedno radujemo kao i prethodne...Hvala i napred🔴⚪

  • 1-1

    15. jul 2019 | 13:51

    Nista vi ne mozete njima.1-1 ce zavrsit u bg i konacno ce te shvatit da imate nizerazrednu ekipu koja je bez sudija ravna fk plasteniku iz bocinog potoka

  • mirche

    15. jul 2019 | 17:56

    ebisilio -MARIN-IVANIC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA