Kokeza i čelnici FSS ponovo u akciji! Niče novi stadion u Srbiji - investicija 17 miliona evra!

Zaječar uskoro dobija stadion po standardima UEFA

  • 8
Slaviša Kokeza, predsednik FSS

Foto: FSS

Posle Vranja i Leskovca, gradova koji će dobiti nove stadione od kapitalne važnosti za srpski sport i fudbal, čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije - predsednik Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, prvi čovek FSRIS Novica Tončev i generalni sekretar Jovan Šurbatović boravili su i u Zaječaru zbog iste stvari.

Naime, u Zaječaru niče novi stadion po standardima UEFA, kapaciteta 8.168 mesta i investicija od 17 miliona evra najviše zahvaljujući Vladi Srbije, lokalnoj samoupravi i Fudbalskom savezu.

Delegaciju FSS su primili gradonalčenik Boško Ničić, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković, predstavnik GFS Zaječar Milorad Vučković i predstavnici FK Timok 1919.

Takođe je vrlo važno napomenuti da će grad ućiniti maksimalan napor kako bi Timok što pre dobio status srpskoligaša. Ujedno, klub je od FSS ovom prilikom dobio jednokratnu finansijsku pomoć uz obećanje da će u oktobru klubovi iz Zaječara dobiti fudbalsku opremu i rekvizite kako bis e ova sredina na još bolji način fudbalski razvijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čisto

    15. jul 2019 | 18:45

    I zemlje koje imaju uspeha u fudbalu da nam pozavide.Ta ajte molim vas,ulazite vi te pare u brane ,mostove ,pruge.Fudal u Srbiji to je bacanje para.Ja ovom Kokezi ništa ne verujem.

  • DLZ

    15. jul 2019 | 19:25

    U toj opstini zivi oko 37.000 stanovnika...vecinski stariji...jel realna ova glupost oko stadiona ,gde su plate oko 25000din...ko ce kartu da kupi....budalastina.

  • fkcz 🇷🇸

    15. jul 2019 | 19:00

    Koliko ce taj stadion da ima mjesta? 15-16hiljada? S’obzirom da stadioni kostaju 1.100-1.200€ po stolici ako se gradi po najvisim Uefinim standardima... bice znaci za svakoga da se omasti 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA