≫ 

Partizan licencirao i otpisanog za Superligu, nema Rikarda i pojačanja dok se ne izmire dugovanja

Lutovac, Pešukić, Vujačić, Dinga, Brežančić i Sadik će morati da sačekaju do četvrtka, kada će crno-beli uplatiti novac i omogućiti im registracije

  • 1

Narednog vikenda, FK Partizan počinje takmičenje u Superligi Srbije i tim povodom iz Humske su licencirali 23 fudbalera na koje računaju u domaćem takmičenju. Na spisku nema iznenađenja, iako se na njemu ne nalazi najefikasniji igrač crno-belih u protekloj sezoni - Rikardo Gomeš, koji je čeka realizaciju transfera u Ujedinjene Arapske Emirate, pa je tokom minulih priprema radio mahom individualno.

Interesantno je da je u tim uvršten i licenciran Armin Đerlek, na koga stručni štab nije računao pred početak priprema za novu sezonu, pa je naknadno dopisivan pred put na Zlatibor, a zatim ponovo “precrtan” kada je ekipa krenula u Sloveniju.

Miloševićev spisak će svakako biti korigovan, jer prelazni rok se tek zahuktava i svakako će biti dopisana neka nova imena, a u slučaju prodaja aktuelnog kadra neka i “precrtana”

Zajednica Superlige je na svom zvaničnom sajtu istakla samo 19 imena fudbalera crno-belih, jer Partizan još uvek nije izmirio dugovanja na osnovu pravosnažnih presuda fudbalskih organa – Arbitražnog suda i Komisije za žalbe FSS.

To praktično znači da novajlije Rajko Brežančić, Aleksandar Lutovac, Dominik Dinga, Umar Sadik, Igor Vujačić i Periša Pešukić moraju da sačekaju do četvrtka, do kada će, tvrde u Humskoj, uplatiti novac i omogućiti registraciju novih fudbalera. Ukoliko sve bude u redu, ovako će izgledati kompletan spisak Partizana za prvo kolo takmičenja u Superligi: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Zlatan Šehović, Rajko Brežančić, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Armin Đerlek, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Slobodan Stanojlović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Umar Sadik.

Što se tiče ostalih momaka koji su prošli obe faze priprema, ali se nisu našli među licenciranima, mladi golman Aleksandar Popović će gotovo sigurno na pozajmicu, takođe i krilni napadač Strahinja Jovanović, dok je Ivan Milosavljević vraćen u omladinsku selekciju kako bi nastavio sa radom i razvojem.

VIDEO - Grobari jajima gađaju upravu Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA