≫ 

Gužva posle horor starta Gobeljića: Slavickas leži, jedni se drže za glavu, drugi se koškaju (VIDEO)

Bek srpskog šampiona je dobio crveni karton

  • 17
FK Crvena zvezda - FK Suduva Foto: Marko Jovanović

Crveno-beli su od 60. minuta ostali sa igračem manje jer je crveni karton dobio Marko Gobeljić zbog starta nad Vaidasom Slavickasom.

Igraču Suduve polomljena je noga posle kašnjenja i užasnog uklizavanja Gobeljića. Dok se Slavickas previjao u golovima na travi igrači dve ekipe su se verbalno razračunavali.

FK Crvena zvezda - FK Suduva Foto: Marko Jovanović

Ričmond Boaći se raspravljao u gužvi sa protivnicima, a Aleksandar Živanović se u jednom trenutku uhvatio za glavu kada je prišao svom saigraču dok je ovaj ležao na zemlji.

FK Crvena zvezda - FK Suduva Foto: Marko Jovanović

Slavickas je iznet sa terena na kolicima, a Gobeljić je morao u svlačionicu. U tom trenutku Zvezda je vodila sa 2:0, golovima iz prvog poluvremena utakmice.

VIDEO - Fudbaleri Zvezde izašli na teren, ceo stadion poludeo

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    16. jul 2019 | 22:37

    Ovo je bio pogibeljan start za zatvor, a ne samo za crveni karton! Pri vođstvu od 2:0 , uz aut liniju oko centra terena?!? Ja bih ga, da sam trener, kaznio novčano i neigranjem.

  • Samo realno

    16. jul 2019 | 23:07

    Decko je prenapaljen svaku utakmicu, pitanje momenta je bilo kad ce uraditi ovako nesto... Sve manje uspeva da svojom borbenoscu nadomesti nedostatak kvaliteta, a sve vise njegova borbenost prelazi u divljastvo. Koliko mozga nema pokazuje to sto se jos buni na crveni, a decku slomio nogu.

  • Mija

    16. jul 2019 | 23:15

    Ovaj decko nema gram mozga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA