Helsinki je sledeći rival Zvezde: Toršavn vodio i opasno pretio, Finci na kraju izvukli remi!

Crveno-beli znaju narednog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su kod kuće Suduvu sa 2:1 u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a u drugom kolu će igrati protiv Helsinkija!

Finski tim je u revanšu odigrao nerešeno sa Toršavnom sa Farskih Ostrva 2:2, ali je prošao dalje zahvaljujući prvom meču u kom je Helsinki slavio sa 3:0.

Prednost je Faranima doneo Sebastijan Pingel u 17. minutu, a duplirao je u 56. minutu Lase Andersen. Međutim, nakon toga se "budi" Riku Riski koji već u 60. smanjuje na 1:2, a onda u 77. minut meča postavlja konačan rezultat susreta.

Od ostalih rezultata prvog kola, Valeta je remizirala sa Dudelanžom 1:1 i prošla dalje zbog gola više u gostima (prvi meč 2:2 u Luksemburgu). Fontanela je postigao pogodak za vođstvo Valete u 35. minutu i Pokar je do kraja u 59. izjednačio na 1:1.

Estonski tim Nome Kalju je eliminisao makedonsku Škendiju pobedom 2:1 (ukupan rezultat 2:2), Šerif iz Moldavije je pobedio Saburtalo iz Gruzije, ali je tim iz Tbilisija prošao dalje (3:0 prvi meč).

U preostaloj utakmici eliminisan je i Feronikelji sa Kosova i Metohije, pobedom TNS-a iz Velsa u revanšu 1:0 (ukupan rezultat 3:2). Zvezda će utakmice

VIDEO - Gobeljić polomio nogu igraču Suduve, pa dobio direktan crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    16. jul 2019 | 22:51

    Joj,gobeljic,ivanic,jovicic,jovancic...slabo.. Gde su zvezdina nova pojacanja.. Defanzivni vezni..i igrac sredine..koji moze da organizuje igru,podpodpodhitno,hitno... Uh,prodjosmo suduvu,verovatno cemo i Helsinki..ali bez pojacanja..je kraj. Ovo nije ni za ligu evrope..

  • mile

    16. jul 2019 | 22:55

    sramota!!! za ovo treba da se uvede kazna u trajanju oporavka povredjenog fudbalera...

  • Milan PFC

    16. jul 2019 | 23:57

    Lagano ispadaju cigani u sljedećem kolu;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA