≫ 

Trener Suduve šokiran: Slavickas završava karijeru! Nadam se da će Gobeljić dobiti najstrožu kaznu!

Posle preloma noge, Slavickas će morati da pauzira najmanje godinu dana, a možda i završi karijeru - smatra trener Čeburin

  • 22

Fudbaleri Suduve završili su učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su ukupnim rezultatom 2:1 izgubili od Crvene zvezde.

Utakmicu je između ostalog obeležio i neoprezan start Gobeljića nad protivničkim fudbalerom Slavickasom kojem je fudbaler Zvezde slomio nogu. Upravo to je bio povod da trener Suduve traži strogu kaznu za desnog beka crveno-belih.

- Veoma tužno je to što se dogodilo. Nadam se da će igrač koji ga je napravio dobiti veliku, što dužu kaznu jer takav start jednostavno nije u redu. Ne kažem to zato što sam ljut jer igrač posle takve povrede neće moći da igra godinu ili dve, a možda i neće moći da nastavi profesionalnu karijeru - rekao je Čeburin na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

VIDEO: Gobeljić polomio nogu igraču Suduve, pa dobio direktan crveni karton

Čeburin je takođe, posle meča čestitao Zvezdi na pobedi.

- Zvezda je zasluženo prošla. Razumemo koliko je naš protivnik jak, ali smo imali svoje šanse. Znali smo da će krenuti jako od samog početka, ali nažalost nismo uspeli da je sprečimo. Rano primljeni gol je negativno uticao na nas. Trudili smo se da igramo čak i posle drugog gola, ali nismo uspeli da ugrozimo njihov gol - kazao je Čeburin.

Da podsetimo, Zvezda će u narednom kolu igrati protiv HJK Helsinkija iz Finske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    17. jul 2019 | 07:23

    Ako je gobeljic zapecatio karijeru svom kolegi fifa takvima dozivotno treba zabraniti da igra pa nek centrira iz kukuruza jer za bolje nije.

  • Bezobrazluk

    17. jul 2019 | 07:02

    Ove siledžije treba najstrože kazniti, bez obzira ko je i za koga igra, bar da je stao i pogledao šta je uradio, mislim da mu je u glavi bila samo kazna, a ne nečija sudbina, koju je on promenio za delić sekunde.

  • Duka

    17. jul 2019 | 07:19

    Kazniti ga toliko koliko i ovaj momak ne bude ponovo zaigrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA