≫ 

Gobelja nije ono uradio namerno, Siniša i Ognjen su izuzetni ljudi: Jovičić poslao poruku i Vujadinu

Izvinio se u ime Marka Gobeljića

  • 6

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da je zadovoljan posle prolaza svog tima u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Zvezda je trijumfovala nad litvanskom Suduvom 2:1 na stadionu Rajko Mitić i posle remija iz prvog meča (0:0), prošla dalje.

- Najbitnije je u ovom trenutku da smo prošli dalje, mislim da smo lepo otvorili utakmicu. Na najbolji mogući način, vodili smo 2:0 do poluvremena - počeo je Jovičić priču posle utakmice.

Zvezda je u 60. minutu ostala sa igračem manje na terenu jer je tada posle oštrog starta isključen Marko Gobeljić.

- Desio se taj nesrećan događaj, sami ste videli. Jedino što mogu da kažem, evo u Gobeljino ime jeste da mi je mnogo žao i da se izvinim svima, znam da to nije bila njegova namera i nije mislio tako nešto. Izvinjavam se celoj ekipi i Slavickasu, znam da je sve bilo u žaru borbe.

Zvezda je prošle godine eliminisala istog protivnika u kvalifikacijama, ali je tada Suduva došla u drugom kolu. Drugačije su bile i okolnosti posle prvog meča.

- Drugačije je bilo prošle godine, išli smo na revanš sa tri gola prednosti. Ove godine smo došli bez datog gola iz Litvanije, bilo je pritiska - kaže Jovičić.

Tvrdi da je njegov tim imao šansi za još golova, a suđenje nije hteo da komentariše.

- Najteže je ponoviti uspeh od prošle sezone. Spremamo se za naredne utakmice i nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja - dodaje vezista Zvezde.

Istakao je da ga raduje dobra igra Ričmonda Boaćija, ali i broj navijača od oko 25.000 uprkos sezoni odmora.

- Mislim da će biti dosta dobrih utakmica i mnogo više navijača u narednom periodu - uveren je zadnji vezni crveno-belih koji je takođe čuo i vesti o Siniši Mihajloviću i Ognjenu Kuzmiću.

- Naravno da deo uspeha posvećujemo i njima, to su izuzetni sportisti, i jedan i drugi su obeležili Zvezdu u svojoj prošlosti s tim što je Kuzmić potpisao opet i ovom prilikom im pružam i ličnu podršku, ali i svih ostalih iz kluba. Mislim da će izdržati - kaže Jovičić.

Sledeći rival Zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona je finski Helsinki.

- Nismo puno pričali o njima, nismo ih gledali i analizirali, mislim da ćemo od sutra početi da se spremamo za tu utakmicu.

Sa starim saigračem Vujadinom Savićem se nije čuo baš odmah posle meča, ali je o njemu rekao nekoliko lepih reči.

- Vujadin se nije javio posle utakmice, sada ćemo se čuti. I njemu želim sreće u novom klubu, bio je pravi vođa i pravi sportista, svima je pomagao i novajlijama koji su dolazili ovde i iskreno se nadam da će ponoviti uspehe i na Kipru kao i u Crvenoj zvezdi - zaokružio je priču Jovičić.

VIDEO - Slavlje fudbalera Zvezde i navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    17. jul 2019 | 01:04

    Naravno da nije namerno,nego iz ne znanja,nemoći.. Za njega nema mesta ni na partizanovoj klupi,a neko ga,očigledno vrlo jak,forsira.

  • Citalac

    17. jul 2019 | 07:45

    Gobeljic je izuzetno inteligentan.

  • Joki

    17. jul 2019 | 06:58

    Nije loše ali mi se čini da nešto fali neka probojnost po krilima ,nasa krilas se mnogo uvlače unutra da ostave prostora bekovima a bek gobeljic smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA