Marin o ulozi špica: Ok je bilo, morao sam malo da rasteretim odbranu (VIDEO)

Iako nije profilisan kao napadač, Marin se i tu solidno uklopio

  • 3

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin našao se tokom revanša sa Suduvom na stadionu Rajko Mitić i u ulozi špica.

Glavni kreator igre i kapiten crveno-belih je dobio ofanzivniji zadatak kada je Filip Stojković u igru ušao umesto Ričmonda Boaćija sredinom drugog poluvremena, da bi se popunila rupa u odbrani nastala isključenjem Marka Gobeljića.

Gobeljić je u 60. minutu dobio crveni karton zbog katastrofalnog starta nad Vaidasom Slavickasom, kome je polomio nogu, pa se Marin neočekivano našao u napadu.

- Ok, bilo je bitno zadržati neku loptu i čekati krila da uđu i naprave te dve, tri šanse, da rasteretimo malo i odbranu, ipak smo igrali sa igračem manje. Nije lako, a oni jure rezultat - rekao je Marin posle meča.

On je na terenu ostao do 87. minuta kada ga je zamenio Milan Pavkov. Zvezda je na kraju slavila 2:1, a drugi gol na meču postigao je upravo nemački internacionalac u 29. minutu utakmice. Prethodno je mrežu zatresao Ričmond Boaći u četvrtom.

Konačan rezultat je u finišu postavio Topčagić koji je pokupio odbitak posle odbrane Milana Borjana u petom minutu nadoknade.

VIDEO - Marin: Mogli smo danas da damo 5, 6 golova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munze

    17. jul 2019 | 02:17

    Ovi se ponasaju kao da du dobili Juventus 5-0 a ne jedva prosli protiv ovih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA