≫ 

Na pomolu najlepši transfer godine: De Rosi ide u Boku Juniors

Ponuda argentinskog giganta za Rominu legendu je "na stolu"

  • 0

Romina ikona Daniele De Rosi (36) možda će se predomisliti po pitanju penzionisanja pošto ima ponudu od argentinskog giganta Boke Juniors, prenose i argentinski i italijanski mediji. 

De Rosiju je jedna od neostvarenih želja da obuče dres kluba sa "Bombonjere", i možda mu se ostvari s obzirom na to da ima ponudu da potpiše ugovor na pola godine sa Bokom.

Posle isteka ugovora sa Vučicom De Rosi nije dobio ponudu da ga produži pa je penzija bila u najavi, međutim kako stvari stoje produžiće svoju fudbalsku karijeru potpisom za legendarni klub u čemu će mu pomoći nekadašnji saigrač iz Rome Nikolas Burdiso, sada direktor u Boki.

Spekulacije je podgrejao još jedan bivši De Rosijev saigrač Damijano Tomazi koji danas obavlja funkciju predsednika Sindikata igrača Serije A.

- De Rosi ne bi trebalo da prepusti nekome odluku o tome kada će da se penzioniše, jer on najbolje zna koliko strasti ima za ovaj sport i da postoje još klubova koji ga žele - rekao je Tomazi, aludirajući na ponudu Boke.

- Postoje igrači koji su mnogo više od dresa koji nose, a De Rosi ne sme sebi da dozvoli da ga Roma ograniči. Na kraju krajeva, osvajač je Mundijala sa Italijom.

De Rosi je čitavu svoju karijeru igrao u Romi, od 2001. do 2019. godine.

VIDEO - Gorela je Aregentina: 60.000 navijača u nikad luđoj atmosferi dočekalo svoje ljubimce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA