≫ 

Hrvatski fudbaler prebio direktora kluba, ovaj završio u bolnici

Jazvić nije najbolje podneo vest da je prekobrojan u ekipi

  • 4
Foto: youtube/limpia Grudziądz

Dirketor rumunskog prvoligaša Hermanstada Razvan Zamfir, poznatiji kao ''rumunjski Mođi'', završio je u bolnici nakon što ga je pretukao hrvatski fudbaler Filip Jazvić (28).

Skandal se dogodio nakon što je Zamfir saopštio Jazviću da u klubu na njega više ne računaju i ponudio mu raskid ugovora. Tada je Jazvić eksplodirao, počeo je vređati Zamfira, a onda je nasrnuo na njega i počeo da ga udara.

Zbog zadobijenih povreda Zamfir je završio u bolnici.

- Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Dugo poznajem Filipa. Godinama imamo odličan odnos, još iz Kluža. Šokiran sam. Ne mogu objasniti njegov potez - rekao je za rumunske medije Zamfir pa je objasnio kako je došlo do sukoba:

- U klubu imamo 30 igrača, a plan je bio da ih imamo maksimalno 23. Neki su morali otpasti. Jazvić je imao važeći ugovor i on će svoj novac dobiti. Rekao sam mu da klub na njega više ne računa, ali da ćemo mu pomoći pronaći novi angažman. Tada je poludeo.

Predsednik Hermanstadta Juliu Murešan najavio je privatnu tužbu protiv Filipa Jazvića, Hrvata rođenog u Bugojnu.

- Neverovatno. U klubu smo odlučili da neki igrači nisu u planovima za ovu sezonu, a među njima je bio i Jazvić. Razvan Zamfir je posle ručka tu vest saopštio igraču, a on je počeo da ga psuje i onda ga je snažno udario. Ljudi poput njega nemaj što da traže u fudbalu. Za nas je Jazvić prošlost. Protiv njega ćemo pokrenuti i tužbu - rekao je Murešan.

Jazvić je u Hermanstad stigao u januaru ove godine iz sarajevskog Željezničara, a u 17 nastupa postigao je dva gola. igrao je još za Kluž, Targu Mureš, Hapoel Haifu, Universitateu Krajovu, Arka Gdinju i Olimpiju Grudziadz.

Karijeru je počeo u Rudešu, zatim je igrao za Vrapče, Moslavinu, Hrvatski Dragovoljac, Istru i zaprešićki Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    17. jul 2019 | 12:01

    Ma neću da čitam tekst, ako ga prebio, direktori su najgori ljudi, ne vrede dve žute banke.

  • 🇷🇸⛷🇵🇪

    17. jul 2019 | 14:10

    E U

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA