≫ 

Javio se Gobeljić posle brutalnog starta nad igračem Suduve!

Na revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu, bek Suduve Slavickas je doživeo tešku povredu

  • 40
Marko Gobeljić

Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić neoprezno je uklizao Slavickasu u 60. minutu meča, čime je izazvao dvostruki prelom potkolenice nesrećnom rivalu.

Litvanski igrač je ostao na travi teško povređen, Gobeljić je dobio crveni karton, a za klupski sajt izrazio je žaljenje i uputio izvinjenje Slavickasu, ekipi Suduve i svim navijačima litvanskog tima.

- Izvinjavam se zbog starta na utakmici sa Suduvom. Izuzetno teško mi je palo to što se desilo, nikakva namera nije postojala i žao mi je što se tako završilo. Nadam se da će se Slavickas oporaviti što pre i da će brzo se vratiti na teren i nastaviti da pruža odlične partije - rekao je Gobeljić.

Vaidas Slavickas je operisan u Beogradu, a vreme oporavka je teško odrediti, ali može se naslutiti da će biti van terena barem godinu dana.

VIDEO - Jovičić se izvinio za crveni u ime Gobeljića, pa uputio reči podrške Mihi i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    17. jul 2019 | 14:15

    Gobeljiću, seljačino glupa

  • Realno

    17. jul 2019 | 13:53

    I sad neko treba da poveruje... Ti sine da nisi imao nameru odmah bi pritekao u pomoc. Sta je u tvojoj glavi pa da onako startujes to ti znas, a kolika je sansa da se decko od 33. godine vrati fudbalu posle ovakve povrede to znamo svi. Kao sto neko rece, obzirom da je decko poluamater koji verovatno nije zaradio Bog zna kakav novac od fudbala ti si mu u zivotu napravio mnogo vise problema od trenutne povrede. Za ono sto si uradio zasluzio si i ogromnu suspenziju i sut kartu iz Zvezde.

  • Dzova

    17. jul 2019 | 14:28

    Čobanin bez mozga!!!! ČOBANINE IZVINI SE IGRAČU KOME SI UNIŠTIO KARIJERU I TERAJ SE IZ ZVEZDE!!!!!!! Ne zaslužuješ crveno beli dres!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA