Jalov posao: Kupili igrača, prošao preglede i tek tada su videli da su kupili pogrešnog! (FOTO)

Neviđeni kiks uprave turskog kluba

  • 2

Foto: Printscreen Youtube / Lamina Jalov, dečko koga su hteli da dovedu i omanuli su

Turski klub Menemen je angažovao u ovom roku novo pojačanje - što samo po sebi ne bi bilo vest da se prilikom ovog fudbalskog transfera nije desila najuvrnutija priča prelaznog roka.

Akter je Alfa Jalov, dečko za koga u Srbiji nije čuo niko, ili gotovo niko, osim ako ovaj 21-godišnji gambijski centarfor nema šire ili bliže rodbine u našoj zemlji.

 

Menemen je doveo Jalova i kada je ovaj stigao na preglede, prošao ih i došao na slikanje za dres, ispostavilo se da to uopšte nije taj fudbaler kog je klub hteo.

Do greške i zbrke je došlo zbog imena pa je u Menemenu umesto igrača Salernitane, završio igrač portugalskog trećeligaša. Menemen je tražio Laminu Jalova, a dobio Alfu.

Prvi igra za Salernitanu, drugi je nastupao za Alkošentense. Sada nema klub jer je odmah dobio i otkaz od Menemena koji igra u drugoj turskoj ligi.

VIDEO - Slavlje fudbalera Zvezde i navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strasno

    17. jul 2019 | 22:23

    Trgujete sa sportistima kao da su trkaci konji, zaboga ljudi, pa nasta ovo lici. Nekad se covek sportom bavio iz ljubavi a danas je to postao naj profitabilniji biznis. Gde ce ovaj svet da zarsi?

  • Miki

    18. jul 2019 | 08:06

    Možda ga dovede partizan kao bombu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA