≫ 

Nejmar uz Ronalda u Juventusu? Otac Brazilca otišao na razgovore u Torino

Za sada nema i pregovora, ali...

  • 6

Brazilski fudbaler Nejmar Žunior definitivno odlazi iz Pari Sen Žermena što je u sredu potvrdio i trener tog tima Tomas Tuhel, ali Barselona više nije jedina zainteresovana za transfer najskupljeg fudbalera planete.

U trku se sada uključio i Juventus, javlja Mundo Deportivo. Ovaj medij piše da bi Nejmarov otac mogao da se sastane i sa čelnicima Stare dame i počne razgovore sa upravom torinskih crno-belih.

Nejmar Senior je navodno u Torinu zbog toga, ali pravih pregovora o prelasku bar isprva neće biti, javljaju Italijani. Međutim, gde ima dima, ima i vatre, ali bi Juventus morao da izdvoji ogromne pare za Nejmara i pitanje je da li je to u stanju.

Imajući u vidu koga je sve Stara dama dovela samo ovog leta, angažovanje još i Nejmara da igra uz Kristijana Ronalda bilo bi ogromna finansijska akrobacija. Kao najnovije pojačanje je u utorak uveče stigao Matijs De Liht, a pre toga i Remzi, Romero, Demirel i Adrijen Rabio.

Da podsetimo, Pari Sen Žermen je Nejmara pre dve godine učinio najskupljim fudbalerom u istoriji fudbala kada je aktivirao otkupnu klauzulu od 222 miliona evra i doveo ga iz Barselone.

Brazilac je igrao dobro u PSŽ, ali se i svađao sa saigračima i bio označen kao tip koji kvari atmosferu u svlačionici.

Već posle prve sezone je postalo jasno da u Parizu nije dobio ono zbog čega je otišao iz Barselone, pao je u senku Kilijana Embapea i bilo je pitanje trenutka kada će i iz PSŽ "dići sidro".

VIDEO - Vanja (11) je prvi gol postigla sa tri godine, a sad obećava da će da zameni Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    18. jul 2019 | 00:22

    nije italijanska liga za padavicare poput njega

  • Miki

    18. jul 2019 | 08:26

    On je jedno razmaženo derište!!!

  • ГЦГ

    18. jul 2019 | 00:21

    Значи, Јуве ове године неће узет ни првенство ако ова балериница оде тамо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA