≫ 

SAZNAJEMO! Iznenadno pojačanje Partizana: Napadač potpisao na 4 godine! (VIDEO)

Radi se o momku koji je protekloj sezoni skrenuo pažnju na sebe i koji bi u Humskoj bio zalog za budućnost

  • 26
Petar Gigić Printskrin: Youtube/Golden Videos

Mladi napadač Mačve – Petar Gigić (22) sedmi je fudbaler koga je Partizan angažovao u letnjem prelaznom roku, saznaje Telegraf. Načelni dogovor dva kluba je postignut još pre nekoliko dana, a Gigić je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor.

Radi se o momku koji je ponikao u omladinskim selekcijama Radničkog iz Niša i OFK Beograda, u kome je 2015. godine potpisao i prvi profesionalni ugovor i proveo ukupno dve sezone na Karaburmi kada je usledio poziv iz Šapca od strane prvog čoveka kluba Ivice Kralja.

Posle sezone privikavanja, u kojoj je priliku glavnom dobijao sa klupe, Gigić je u proteklom takmičenju u Superligi dobio daleko značajniju rolu u Mačvi, za koju je na 27 utakmica postigao sedam golova.

To je bila inicijalna kapisla za mnoge klubove u Srbiji da kontaktiraju Mačvu i pokušaju da angažuju Gigića, međutim, cena baš i nije bila pristupačna svima.

Gigić je visok 184 centimetra, najbolje se snalazi kao najistureniji napadač, mada mu nije strana ni uloga pakera u završnoj trećini terena. Bolje se služi desnom nogom.

Pogledajte video njegovih najboljih poteza:

VIDEO: Predsednik Partizana o dugovima, pojačanjima i novoj sezoni

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    18. jul 2019 | 16:46

    Partizan nije doveo nijedno pojacanje vec samo nekoliko novih igraca. Tu nema ni p od pojacanja. Uprava NAPOLJE! Ne zele dobro Partizanu i to je evidentno.

  • Budak

    18. jul 2019 | 13:09

    Imamo više bombi od naše vojske!!!

  • Gox

    18. jul 2019 | 13:09

    Nemojte više,dosta je bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA