≫ 

Heroju naše Srbije, ti ne možeš izgubiti: Bogoljub Karić poslao emotivnu poruku Siniši Mihajloviću

Kao što si oduševio ceo svet kada si na jednoj utakmici dao tri gola iz slobodnih udaraca, tako će i Sveta Trojica da te čuvaju i da ti pomognu u ovom meču! Živ nam i zdrav bio, dragi naš Siniša - poručili su Karići

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Biznismen i lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić osetio je potrebu da pošalje javnu poruku Siniši Mihajloviću, nakon što je saznao da bivši fudbaler boluje od opake bolesti.

- Dragi moji... Siniši Mihajloviću... Heroju naše Srbije, sport je odavno prestao da bude samo nadmetanje timova i pojedinaca na sportskim poljima, sport je postao simbol duhovne snage, povezanosti i jedinstva jednog naroda! Sportski heroji jednog naroda su danas mnogo više od atleta koji trče, skaču ili šutiraju loptu!

Nema toga kome ne prođe jeza kroz kičmu, zalupa srce i ne zasuze oči dok sluša himnu “Bože pravde”, a kamera prolazi preko lica naših ponosnih i nasmejanih mladića i devojaka... Ti junaci našeg vremena su postali deo nas, deo naših porodica i naših života! Zato nas je vest o tvojoj bolesti, Siniša, toliko pogodila!

Vest o bolesti jednog dragog čoveka! Jer, svi smo nekako u tebi videli sve nas, ceo narod! Tvoj dečji, razoružavajući osmeh kao simbol našeg optimizma, tvoj patriotizam koji je samo potvrđivao da si ti naš heroj i uzor našoj omladini, i snaga tvojih šuteva na gol, kakve nije imao niko na planeti, a u kojima smo videli i našu zajedničku snagu, naš srpski inat i naš odgovor svima, celom svetu koji je često bio tako nepravedan prema nama! - naveo je Bogoljub Karić na društvenim mrežama o Siniši Mihajloviću, pa nastavio:

- I svi mi koji te volimo, dragi naš Siniša, znamo da ćeš pobediti i u ovoj borbi! Ti i ne možeš drugačije! Zbog svoje porodice, zbog sebe i zbog svih nas! A da ne možeš izgubiti, dokazao si već time što si hrabro objavio da si “istrčao na teren” na utakmicu sa groznim protivnikom, da si kao i uvek spreman za borbu i da se nisi pravdao ili očekivao pomoć ili sažaljenje!

Rekao si da ćeš pobediti i svi koji te volimo, znamo da ćeš pobediti! Kao što si oduševio ceo svet kada si na jednoj utakmici dao tri gola iz slobodnih udaraca, tako će i Sveta Trojica da te čuvaju i da ti pomognu u ovom meču! Živ nam i zdrav bio, dragi naš Siniša! Vole vas vasi Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA