≫ 

Senzacija u Škotskoj, Velšani izbacili Kilmarnok i idu na Partizan!

Neočekivan ishod revanša na Ostrvu

  • 18
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana igraće u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv velškog Konah Kveja koji je, uprkos porazu na svom terenu od Kilmarnoka (2:1), uspeo da savlada škotski sastav u revanšu 2:0 i plasira se u drugu rundu kvalifikacija.

Junaci, kako su u velškom klubu već istakli - najvećeg evropskog rezultata Konaha, bili su strelci Rajan Vinjal i Kalum Moris iz penala, oba gola "pala" su u drugom poluvremenu, kao i dva crvena kartona, po jedan na obe strane.

Kod Kilmarnoka "pocrveneo" je Findli u 79. minutu, odmah nakon njegovog starta u kaznenom prostoru Moris je pogodio sa "bele tačke" za 2:0, a gosti su se u poslednjih pet minuta branili sa desetoricom nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Vinjal.

I odbranili su se igrači iz Velsa u dramatičnoj završnici, pa će na megdan beogradskim crno-belima što su sa ponosom istakli odmah po završetku meča na zvaničnom tviter nalogu porukom "idemo u Srbiju!"

"Nomadi" su u sezoni 2016/2017, već gostovali u Srbiji, igrali su protiv Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a poraženi su u obe utakmice (2:1 i 1:0).

Prva utakmica između Partizana i Konah Kveja igra se 25. jula u Rilu, a revanš je 1. avgusta u Beogradu.

VIDEO: Predsednik Partizana o dugovima, pojačanjima i novoj sezoni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !!!

    18. jul 2019 | 23:08

    Alo, gde su oni, koji su rekli da ce nas ovi Skoti zgaziti?! Idite gledajte drugu Zvezdinu filijalu, pa tamo pisite komentare, kako je moguce ispasti od Estonaca!! Hahahahahaha

  • Bgd

    18. jul 2019 | 23:19

    Zvezda jedva prosla, Rasnicki ispao...jos da vidimo i ove nase velemajstore pa da vise niko ne stavlja komentar od sramote koliko nam dobro ide u srpskom fudbalu.

  • VALJAK

    18. jul 2019 | 23:31

    KAKVA SRECA ,ZA NAVIJACE. A I AMATERI IZ UPRAVE ZADRZACE SVOJE FOTELJE JOS NEKO VREME. PA IPAK UPRAVA MORA DA NAPUSTI SVOJA MESTA. VELIKI SU AMATERI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA