≫ 

Bio je u pritvoru, postupak se još vodi, ali se kontroverzni sudija Srđan Obradović vraća na teren!

Doduše, kao posmatrač na mečevima Prve lige Srbije

  • 6
Srđan Obradović Foto: MN Press

Srđan Obradović, kontroverzni srpski sudija, vraća se na srpske terene! Iako je zbog meča Spartak - Radnički Niš bio u pritvoru, dok se postupak pred novosadskim sudom protiv njega i dalje vodi!

Doduše, Obradović neće suditi utakmice već se našao na listi posmatrača Prve lige! Odnosno - ocenjivanje mlađe kolege u drugom po rangu takmičenju! Zanimljivo, u martu se pojavila informacija da je Obradović bio uvršten je na dodatnu listu posmatrača na utakmicama Srpske lige "Istok".

Obradovića po zlu pamte ljubitelji fudbala u Srbiji, jer je imao niz grešaka tokom mečeva, a vrhunac je usledio na meču Spartak - Radnički u maju 2018. kada je svirao "fantomski" penal za domaći tim koji je samo on video.

Ubrzo posle meča je uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio položaj, određen mu je pritvor i pokrenut postupak. Iza sebe ima niz kontroverznih odluka.

Srđan Obradović Foto: MN Press

Sigurno mu je jedna od najkontroverznijih ona sa 153. derbija kada nije video gol-aut Džona Ruiza pre asistencije za Kangu, pošto je izašao izvan terena s loptom.

Takođe, svirao je i penal zbog koga su fudbaleri Mladosti napustili teren u duelu protiv Bačke.

Imao je sumnjive odluke na mečevima Zvezde protiv Vojvodine i Borca, gde je u obe situacije "pogurao" crveno-bele penalom ili crvenim kartonom. I na utakmicama Prve lige Srbije imao je svoje "bravure" i svirao je jedan od sramotnijih penala koji je viđen u Srbiji.

>>> Ko će biti novi šampion Afrike? Senegal Sadija Manea ili Alžir Rijada Mareza? Saznaćemo večeras od 21.00, kada u Kairu počinje veliko finale. Kvota na Senegal je 2,80, na Alžir 2,95, a na to da će meč otići u produžetke 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Kupa afričkih nacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otac oca Makarija

    19. jul 2019 | 08:26

    Sve je jasno. Uefa, reaguj! Katanac na fudbal u Srbiji. Doživotno proterati iz fudbala prvo Kokezu, pa sve redom sve do zadnjeg, razbucati bandu.

  • Era

    19. jul 2019 | 08:54

    Kakav naziv lige takva nam je i liga, pocev od vrha piramide do samoga dna.

  • Q

    19. jul 2019 | 11:19

    Ovo bre nema ni u Kambodzi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA