≫ 

Siniša Mihajlović upoznao vanbračnog sina posle 11 godina: Želeo sam da ga vidim, srce mi se kidalo!

Malo ko je znao ove intimne detalje iz Mihinog života, kao i da je sina upoznao 2004. godine dok je igrao za Inter

  • 6
Foto: Printscreen Youtube / Instagram

Siniša Mihajlović poslednjih dana preživljava životnu dramu zbog bolesti koja mu je otkrivena - leukemije!

Trener Bolonje je već krenuo na lečenje, bije najvažniju bitku, a upravo zbog toga što je u žiži javnosti iz dana u dan pojavljuju se neke privatne stvari iz njegovog života.

Jedna je definitivno upoznavanje sa vanbračnim sinom posle 11 godina, a šta je ekskluzivno 204. godine najavio Sportski žurnal.

- Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam – rekao je tada Mihajlović.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Viktorija Mihajlović (@vickymiha) on

Presudnu ulogu za susret raniji od planiranog odigrala je Sinišina supruga Arijana. Ona je znala da Marko postoji i često je molila Mihu da ga pozove u goste, da se vide, da Marko upozna sestre Viktoriju i Virdžiniju, braću Miroslava i Dušana. Podsetimo, Miha i Arijana su u međuvremenu dobili i Nikolasa.

Miha je tada igra utakmicu za INter protiv Breše, a Marku je obećao gol. Dao ga je iz slobodnjaka i pogledoa prema porodici.

- Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži - rekao je Mihajlović tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Liki

    19. jul 2019 | 12:19

    Bravo Mihajlovicu,to je savestan orac. A ne kao Miroslav Ilic i Daragan Kojic Keba sto beze od priznavanja vanbracne dece,bednici. Zelim vam brzo ozdravljenje i dug zivot,pobedite tu bolestinu sto pre.

  • Vodolijax

    19. jul 2019 | 11:53

    Kad čovek ima pravu ženu pored sebe,a naš slavuj iz Mrčajevaca zahvaljujući "divnoj"suprugi svog sina je odbacio kao neljudi mačiće koje bace u kanal.

  • Zoo Cuvar

    19. jul 2019 | 12:18

    Posle 11 godina.....setio se????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA