Lalatović: Moj odlazak je uzdrmao Radnički! Više volim podelu bodova, jer se manje ''svašta'' radi!

Trener Voše govorio pred meč sa Mačvom

  • 6
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine u subotu otvaraju Super ligu utakmicom protiv Mačve, a trener Novosađana Nenad Lalatović održao je konfrenciju za medije povodom tog meča.

Voša će Mačvu dočekati u Bačkoj Palanci, na terenu Bačke, jer se Karađorđe renovira i biće spreman tek za naredni susret Stare dame kod kuće protiv Rada.

- Moja velika želja je da sada kada sam se vratio u klub jeste da nastavim da beležimo uspehe i da igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, došao sam ovde pre 15, 20 dana, ekipu još pravimo, pojačanja dolaze u hodu, potrebno je vremena da bi se uigrali. Nema alibija, nikad ga nisam tražio, daćemo sve od sebe da budemo među prva četiri tima - rekao je Lalatović i dodao:

- Mačva je dobar tim i ima dobrog trenera, oni su rekli da im odgovara teren Bačke jer su prošle sezone dobili sa 1:0, ali mi nismo Bačka. Jested a ne igramo na našem terenu, ali je bolje da igramo na dobrom terenu. A i Bačka Palanka nije daleko od naše baze.

Govorio je Lalatović i o promeni sistema, odnosno činjenici da se bodovi više ne dele.

- Ja lično volim više sistem kada se dele bodovi. Manje može ''svašta'' da se radi, a kada se podele bodovi onda bismo praktično igrali šest sedam mečeva bez značaja. Više volim taj sistem, nema opuštanja, ne volim kada se prvenstvo završi mesec dana pre.

Neizostavna tema je bio i Radnički i ispadanje iz Evrope već u prvom kolu.

- Moram da kažem da mi je žao Radničkog. Proveo sam tamo godinu dana i znate da sam uvek pričao da mi je najlepše bilo ovde u Vojvodini.  Ali, tamo je drugo po redu. Žao mi je što nisu prošli jer ti igrači zaslužuju da prođu. Kao i uprava, znam da navijači u Nišu vole fudbal.... Ekipa je bila kvalitetnija prošle sezone, ali mnogo igrača je otišlo. Otišao sam i ja i to ih je možda malo uzdrmalo. Ostali su mi u srcu, biće uvek. Nadam se da će i naredne sezone uspeti u tome da izbore Evropu, kao uostalom i Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mea

    19. jul 2019 | 15:01

    Bolje da ste napisali neki text o ovoj pored njega.

  • Sns-nesvrstani

    19. jul 2019 | 14:06

    Evo ga opet ovaj!Gde god dođe ovo tu trava vise ne raste!Tako da ce Vosa vrlo brzo u drugu ligu.Srecno!!!

  • Slobo

    19. jul 2019 | 14:08

    Sam covek priznaje da se namesta, samo pazljivo bira reci, da ne mora na sudu da svedoci, jer je ipak svasta sirok pojam. SVASTA, gledajte i dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA