≫ 

Partizan prijavio igrače na koje računa u dvomeču sa Velšanima

Na spisku licenciranih i Rikardo Gomeš, bez obzira što je velika verovatnoća dado tada napusti crno-bele

  • 1
Sejduba Suma, FK Partizan

Foto: partizan.rs

Narednog četvrtka Partizan u Velsu igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konah Kveja (19.30 časova), a tim povodom crno-beli su poslali spisak igrača na koje računaju u predstojećem dvomeču sa pomenutim klubom.

Na njemu se nalazi ukupno 27 fudbalera, među kojima nema iznenađenja, osim možda činjenice da je šef stručnog štaba Savo Milošević “dopisao” i ime Rikarda Gomeša, koji od početka priprema nema nijedan kontrolni meč u dresu osvajača Kupa Srbije.

VIDEO: Predsednik Partizana o dugovima, pojačanjima i novoj sezoni

To je i razumljivo, jer Gomeš čeka završnicu transfera u Al Šaržu iz Dubaija, ali su struka i klub, za svaki slučaj dodali i najboljeg napadača u protekloj sezoni, jer u prelaznom roku nikada ništa ne možete da tvrdite sa sigurnošću.

Na A listi licenciranih za dvomeč sa Konah Kvejom se nalaze sledeča 22 igrača: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Periša Pešukić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Đorđe Ivanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Filip Stevanović, Ognjen Ožegović, Umar Sadik i Rikardo Gomeš.

VIDEO: Savo Milošević: Sadik će biti novi Rikardo

Na B listi, na kojoj su igrači rođeni posle 1. januara 2000. godine i na koju klub može da upiše neograničen broj imena mladih igrača licencirani su: Armin Đerlek, Lazar Pavlović, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović i Slobodan Stanojlović.

UEFA je nedavno izmenila pravila i o naknadnoj prijavi igrača, posle isteka primarnog roka (večeras u ponoć), pa će Partizan, u slučaju da angažuje nova pojačanja, imati pravo da najkasnije do srede 24. jula u ponoć prijavi još dva fudbalera (ranije je mogao samo jedan igrač).

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    20. jul 2019 | 07:18

    Imam priverene infirmacije da njihov golman uplatio more jer nije racunao da ce proci a levi bek je spuco slobodne dane a ostali ce doci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA