Direktor prodaje, barmen i koktel majstor napadaju Partizan: Igrači Konah Kveja prete kao Šamrok!

Crno-beli ne smeju da se opuste protiv žilavih Velšana

  • 22
connah quay Foto: ATA Images

Konah Kvej pobedio je Kilmarnok u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zakazao susret sa Partizanom, a klub iz Velsa je pobrao brojne simpatije ljubitelja fudbala.

Razlog je jednostavan, mnogima je fudbal sekundarno zanimanje, pa je priča postala prava bajka, u koju se potpuno uklapa i što se jedan igrač preziva Dizni!

Iako su mnogi navijači Kilmarnoka već razmišljali o rezervacijama leta za Beograd, raspršile su im se nade, a na Partizanu je sada da bude oprezan, ne sme se ponoviti Šamrok!

connah quay Detalj sa poslednjeg dolaska Velšana u Srbiju Foto: ATA Images

Britanski BBC već najavljuje okršaj, podsetivši da je Partizan igrao finale Lige šampiona, da su Aleksandar Mitrović i Lazar Marković bili uzdanice kluba, baš kao i trener Savo Milošević, nekadašnji golgeter Aston Vile.

Pozabavili su se i zanimanjima brojnih igrača, pojedini su bivši profesionalci, poput nekadašnjeg defanzivca Njuporta Denija Holmsa, ili napadača Reksama Majkla Bakarea.

Enztuzijazam fudbala deli kapiten i defanzivac Džordž Horan, 37-godišnjak koji je inženjer elektrotehnike, a pomenuti Džon Dizni je direktor prodaje u firmi koja se bavi reciklažom mobilnih telefona.

Nejtan Fulf je koktel majstor, a njegov polubrat Stiven je bio deo Evropskog parlamenta!

connah quay Tvrd su orah Velšani Foto: ATA Images

- Imamo miks igrača i radnika, koji se bave telefonima i prodajom, imamo barmena, mnogi se bave ovim periodično, baš smo dobar miks i uvek smo optimisti da možemo napraviti iznenađenje - preti napadač Vajld.

- Mislim da smo na pres konferenciji videli da su svi već okrenuti utakmici Kilmarnok - Partizan, što je apsolutni nedostatak poštovanja prema nama. Nema veze, očekivali smo to.  Ako ljudi potcenjuju, neka pogledaju kako raste liga u Velsu u poslednjih 10 godina i kako mi igramo u poslednje tri.

Menadžer Endi Morison je posebna priča, radi se o treneru kog stari navijači Mančester sitija pamte iz nekih romantičnih vremena, kada nije bilo vrtoglavih arapskih para. Njega su još voleli u Plimutu, Blekburnu, Blekpulu i Hadersfildu, klubovima za koje je odigrao preko 250 mečeva. Pobedio je bitku sa alkoholizmom i porodičnim problemima, drugi život dao mu je trenerski posao.

- Moji igrači imaju srce lavova, nikad ne padaju i ne odustaju. Kada imaš tim poput ovog, uvek imaš šansu. Ovo je neverovatan uspeh, nestvarno sam ponosan, ne mogu da opišem to.

Teško da postoji bolji poziv na oprez za crno-bele, već su se jednom opekli o Šamrok. Vojvodina je pre tri godine inače izbacila Velšane, sa 2:1 i 1:0.

VIDEO - Krunić posle eliminacije Radničkog iz Evrope: Izvinjavam se celoj Srbiji...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gazimo ove ko zvezdu

    19. jul 2019 | 20:52

    partizan ih salje kuci sa 5 komada ..toliko o njima..tamo im dajemo 3 da se zna ko je ponos postenih srba..

  • Pfc

    19. jul 2019 | 19:54

    Ako ispadnemo od ovih treba isterati upravu!

  • Neko pamti Tokio i Bari, a neko Petah Tikvu, Samrok i Fljamurtari...

    19. jul 2019 | 17:46

    Kad nema Tole-Ramadani sudija onda su svi ozbiljna pretnja za NK Partizan...dokazali su to ribati, konobari i pastiri iz Samroka, Petah Tikve, Siraka, Artmedije, Zaglebja itd. a sve u duhu tradicije Fljamurtarija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA