Nisu se uželeli fudbala: Tužna slika sa najvećeg srpskog stadiona na superligaškoj premijeri (VIDEO)

Veoma malo navijača došlo je posle dva meseca da gleda meč Zvezde sa nekom od domaćih ekipa

  • 84
Foto: Printscreen Arena TV

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Javor Matisa u prvom kolu Linglong Superlige Srbije u fudbalu, ali poseta na tribinama nije obećavajuća.

Foto: Printscreen Arena TV

Zvezda je pre dva meseca osvojila 29. šampionsku titulu, kasnije joj je priznata i trideseta (ona iz 1946), dovedena su nova pojačanja, a tim Vladana Milojevića se bori za Ligu šampiona.

Sve to nije bilo dovoljno navijačima koji nisu ispunili ni polovinu severne tribine stadiona Rajko Mitić, uprkos tome što je klub pozivao navijače prethodnih dana da dođu i podrže ga u što većem broju.

Tek nekoliko hiljada posetilaca je poslušalo taj poziv pa onako raštrkani na istoku, zapadu i severu podsećaju na tužnu sliku srpske fudbalske svakodnevice.

VIDEO - Zvezda u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a evo šta kaže Milojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    20. jul 2019 | 21:39

    FUDBALSKE LEGENDE Od 1945-1992, gradili i kovali su ime ZLATNIM SLOVIMA CRVENA ZVEZDA. 50-ih,60-ih 70-ih i 80-ih do 1992 Rajko Mitić ,Beara, Durković, Zeković, Tasić, Spajić, V.Popović, Šekularac, Maravić, I.Popović, Kostić, RudinskI,Ratomir Dujković Jovan Acimovic,Vladislav Bogicevic,Sead Susic,Bosko Kajganic Ognjen Petrović, Petar Baralić, Mihalj Keri, Slobodan COLE Janković, Vladimir Petrović PIZON, Dušan Savić, Dragan Džajić,Zoran Filipović,Milos Sestic,Stevan Stojanović, Duško Radinović, Slobodan Marović, Vladimir Jugović, Refik Šabanadžović, Miodrag Belodedić, Ilija Najdoski, Robert Prosinečki, Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Darko Pančev, Dragiša Binić sve su ovo legende koje su stvorile ime CRVENA ZVEZDA. 70-ih i 80-ih do 1992 Marakana je imala velike utakmice sa legendarnim velikim klubovima Evrope i sveta a mnogo puta je Marakana bila ipuna kao oko , preko 100.000 na tribinama. Gde je Crvena Zvezda od 1992 do danas svi znamo gorku istinu,mozemo samo da sanjamo da ce Crvena Zvezda opet da se vine u zvezdine zvezde..... Istina je da ce Crvena zvezda zasjati tek kada se opet stvori bivsa juogoslovenska liga sa Velez Mostar,,Sarajevo,Zeljeznicar,Vardarom,Buducnost,Celik Zenica,,Sloboda Tuzla,Dinamo Zagreb,Hajduk Split,Vojvodina,Radnicki Nis,Partizan Beograd,OFK Beograd,Olimpija Ljubljana, Radnicki Kragujevac,Napredak Krusevac....i kada bude slobodan protok igraca izmedju navedenih klubova tek tada ce CRVENA ZVEZDA OPET PUNITI STADIONE,REDJATI POBEDE I PUNITI KLUPSKU KASU a do tada gledacemo traktor ligu koja jedva moze da napuni stoti deo sadasnje legendarne MARAKANE Naravno Crvenoj Zvezdi je nuzno potreban jedan novi trener novi MILJAN MILJANIC . Nove generacije mladih Srbije rodjenih od 1985 pa navise nesecaju se ovih Zvezdinih legendi koji su stvorili ime CRVENA ZVEZDA....

  • Rola

    20. jul 2019 | 22:26

    Pitam ja vas ko će još gledati nameštaljke osim ovih sto ne plaćaju karte i još primaju pare da bi navijali. Prvo kolo i odmah penali crveni da se zna ko može biti prvi. Dok se na prestane sa ovim nameštanjima niko pametan neće doći na stadion.

  • arigo

    20. jul 2019 | 21:27

    Ceo dan juče lovili navijače po Beogradu i ovo je sve.Da nije bilo akcije, gledao bi ih samo Terza. Eto dokaza koliko je Beograd crveno beli grad. Vidi se i da su sve Vip fotelje zauzete. Smehotres na Rajku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA