≫ 

Ivan Šaponjić se golom predstavio Simeoneu: Debi iz snova za nekadašnjeg bisera Partizana! (VIDEO)

Šaponjić odmah pokazao šta zna

  • 9
IVAN SAPONJIC Foto: MN Press

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Numansiju sa 3:0 u pripremnoj prijateljskoj utakmici, a svoj prvi gol u dresu Jorgandžija je već na debiju postigao i Ivan Šaponjić.

Šaponjić je pogodio mrežu Numansije u 77. minutu kada je dobro ispratio centaršut Ferandiza sa levog krila i onda iz prve šutirao u gol iz neposredne blizine za 2:0.

Prethodno je mrežu zatresao i Vitolo u 69. minutu, a samo minut ranije Ivan je promašio veliku priliku za pogodak kada je šutirao preko gola.

Konačan rezultat je u 83. minutu postavio Felipe, takođe novajlija u dresu Dijega Simeonea. Debitovao je u dresu Madriđana i skupo plaćeni Žoao Feliks koji je došao iz Benfike, čiji je igrač bio i Šaponjić.

Feliks je odigrao samo pola sata jer je morao van zbog povrede. On će u nastavku sezone činiti okosnicu napada Atletika na desnom krilu, dok će u sredini dejstvovati Alvaro Morata i Dijego Kosta.

VIDEO - Luka Jović i Ljubomir Fejsa otkinuli uz čuveni hit na svadbi Komnena Andrića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    20. jul 2019 | 22:45

    Bravooo Šaponja svaka cast.

  • Иди бегај

    20. jul 2019 | 23:52

    Дечко не би могао да игра ни у Партизану,гледао сам га. Нити је кадар да да гол главом, нити ногом, нити да предрибла, нити да асистира. Да је бар снажан па да разгрће простор и спушта главом лопту, има 40 и кусур кила’ .Може неку коску или одбитак да убаци. Ни крив ни дужан игра за Атлетико Мадрид. Том његовом менаџеру кућу треба да купи, треба да да бар пола плате колико га је спасио. Можда он и плаћа Кад може један Лука Модрић да плаћа Здравка Мамића 20% од плате све док је жив, може и овај.

  • Cure

    21. jul 2019 | 00:13

    Igrace al za B ekipu ne zanosite se previse..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA