Raduje me igra novih fudbalera, bićemo spremni za Helsinki: Milojević optimista posle Javora

Treneri nisu nezadovoljni učinkom svojih ekipa

  • 9
VLADAN MILOJEVIC Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je njegova ekipa na meču protiv Javora dominirala i zasluženo pobedila na startu Superlige.

Crveno-beli su na svom stadionu "Rajko Mitić" pobedili 2:0 golovima Branka Jovičića iz 28. i El Fardu Bena iz 45. minuta utakmice.

- Uvek imate nekih segmenata koje morate da popravite. Sve u svemu kontrolisali smo utakmicu i mislim da smo imali dosta šansi i dosta onoga što radimo sa treninga smo pokušavali da vidimo kako će da izgleda. Sve u svemu zadovoljan sam ali ono što me posebno raduje kod pojedinih igrača kojima su prvi minuti, dok su imali svežine sve je funkcionisalo kako treba. Biće to dobro - rekao je Milojević posle meča za Arenu sport.

Na pitanje šta očekuje od naredne utakmice protiv Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a strateg srpskog šampiona nije bio previše rečit.

- Mi imamo dovoljno vremena da se spremimo, nekoliko dana da se dobro odmorimo, pripremimo i nadamo se odigramo kvalitetan meč - kratak je bio Milojević.

RED STAR Strateg Javora Igor Bondžulić, Foto: MN Press

Njegov kolega sa klupe Javora Igor Bondžulić tvrdi da je Zvezda bila najjači test za njegov tim, ali žali za nekolicinom prilika koje je imao i Javor.

- Imali smo neke svoje situacije, na neke sitnije greške smo primili golove. Imaju veći izbor kvalitetnih igrača od nas i čestitam im na pobedi. Čestitam i svojim momcima na zalaganju. Imali smo i celo poluvreme igrača manje, mogli smo da pretrpimo i teži poraz. Pre utakmice sam očekivao da ćemo bolje parirati, nismo mogli. Primili smo golove posle prekida i to je poremetilo naše planove. Moramo da se okrenemo narednim protivnicima protiv kojih ćemo imati veće šanse - objasnio je Milojevićev kolega sa klupe Javora Igor Bondžulić.

On je uveren da će u nastavku sezone njegova ekipa ići samo napred, jer tvrdi da je Zvezda najbolji tim u Srbiji koji je pritom bio i u boljoj takmičarskoj formi od Javora.

VIDEO - Jovićić evro-golom doveo Zvezdu do vođstva protiv Javora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    20. jul 2019 | 23:22

    EBISILIO COVECE UBACI TOG COVEKA U IGRU VISE!!!!!!! IZMISLIO JE FUDBAL ZA CELU EKIPU SEM MARINA!!

  • Kvalitet ne kvantitet

    20. jul 2019 | 23:58

    Počela sklanjalica! A protiv onih poluamatera 2 gola ma 2 utakmice... da je potrajalo još 5 min ispali bi u prvom kolu, kao braća hrvati 😉 Mislite o tome!

  • bale

    21. jul 2019 | 10:04

    ovo je vec brza mnogo brza zvezda zander vise nego dobar jeftovic na drugoj strani brz takodje probojan to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA