≫ 

Engleski jutjuber došao na Zvezda - Suduva: Svi moji prijatelji moraju da vide Delije! (VIDEO)

Atmosfera je očarala ovog momka, čiji snimci imaju više od 33 miliona pregleda

  • 9
FK Crvena zvezda - FK Suduva

Foto: Marko Jovanović

Engleski jutjuber Todžen bio je gost Crvene zvezde na utakmici protiv Suduve, što je iskoristio da proširi dobar glas o atmosferi koja se stvara na stadionu "Rajko Mitić".

On je podsetio da je Darko Miličić kao bivša NBA zvezda vodio navijanje u Engleskoj protiv Arsenala, podsetio je na snimak sa ove utakmice, a onda je rešio da ovo iskustvo doživi i na popularnoj Marakani.

- Nije ovo bila evropska utakmica kao protiv Liverpula, nije derbi protiv Partizana, ali veličina kluba se mogla osetiti, stvorena je luda atmosfera iako se igra protiv Suduve.  Jako mi je drago što mi je klub ukazao priliku da pokažem kakva je Crvena zvezda, bio sam u zapadnoj loži i sada bih iskoristio priliku da pozovem engleske prijatelje da vide kakve su Delije. Morate doći, Beograd je divan grad - rekao je ovaj momak iz Engleske.

On se navijačima Zvezde obratio i preko Zvezdinog kanala, gde je otkrio da voli Bolton i da su ga navijači Zvezde zvali u znak zahvalnosti jer je ovekovečio momente u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. jul 2019 | 11:44

    Добар глас о најбољим навијачима се шири светом..па не очекујете ваљда да ће гледати неке фракције које се препуцавају...и да ризикују да буду ту кад дођу и сплиће као појачање..

  • Cure

    21. jul 2019 | 12:37

    Jok da nece da idu da gledaju 3 frakcije po 100 ljudi xexee

  • Republika Srpska

    21. jul 2019 | 13:49

    Eto trebao bih gledatli,Partizanovce,Tudjmanovce,Grobare,Splicane,Zabranjene,Zaljubljene itd itd....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA