≫ 

Očenaš sudi Partizanu protiv Diznija, Zvezdi delegiran arbitar kog Grobari ne pamte po lepom!

Neobičan izbor sudija

  • 12
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde, Partizana i Čukaričkog dobili su sudije za naredne evropske mečeve.

UEFA  je ozvaničila da će Poljak Pavel Gil voditi na Marakani meč između Crvene zvezde i Helsinkija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Radi se o sudiji koji je do sada delio pravdu samo Partizanu, u porazu od kijevskog Dinama sa 4:1, uz remi protiv Asterasa u Ligi Evrope bez pogodaka.

Sudio je i Srbija – Gruzija u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, što su Orlovi posle mučenja dobili sa 1:0.

Partizan je za utakmicu sa Konahs Kvejem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobio za arbitra Slovaka sa zanimljivim prezimenom – Mihal Očenaš!

Radi se o talentovanom arbitru - rođen je 1991. godine i ovo će mu biti tek treća utakmica u evropskim kvalifikacijama, a atraktivno je što i Velšani u timu imaju jednog Diznija.

Čukarički će igrati protiv Molea u Norveškoj. Na centru će se naći Donald Robertson iz Škotske, koji je do sada samo sudio mlađim reprezentativnim selekcijama.

Takođe, skraćene su i grupe potencijalnih rivala za Ligu Evrope, a žreb za 3. kolo će se održati u ponedeljak u 12.25. U podne će se žrebati parovi za Ligu šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    21. jul 2019 | 12:32

    Znači već kreće napad na sudije zato što će na marakani biti 0:3 za Helsinki.

  • Bonano88

    21. jul 2019 | 12:58

    Cuvena ekipa iz Helsinkija,sa polu amaterskim fudbalerima,koja ce terzine balerine oduciti od fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA