Zvezdi propada još jedan transfer na Daleki istok? Ebisilio zateže u pregovorima s Japancima!

Crveno-beli su prihvatili ponudu od oko 500.000 evra, ali fudbaler za sada ne pronalazi zajednički jezik sa klubom iz Japana

  • 25

Lorenco Ebisilio je interestan jednom klubu iz Japana, ali pitanje je da li će doći do transfera! Holanđanin za godinu dana u Zvezdi nije pokazao ono zbog čega je doveden, možda nije ni dobio adekvatnu šansu, i u Zvezdi ne računaju na njega preterano za narednu sezonu.

Za njega je na adresu kluba stigla zvanična ponuda jednog kluba iz Japana, a kako saznajemo, u pitanju je oko ponuda od oko 500.000 evra za obeštećenje, što je Zvezda prihvatila.

Međutim, pregovori između Ebisilija i kluba su upali u "ćorsokak", jer mu Japanci nude slične uslove koje ima u Zvezdi. Pošto je Holanđanin svestan da je život u Japanu mnogo skuplji nego u Beogradu i spreman je da čeka bolju ponudu.

Nije isključeno da Japanci "podebljaju" ponudu, ali ukoliko do nje ne dođe, veliki su izgledi da transfer propadne.

Podsetimo, tako je na sličan način u Zvezdi već bio otpisan Milan Pavkov, pa je u poslednji čas posle pregovora u Kini otpala mogućnost o potpisivanju ugovora i on se vratio u redove crveno-belih.

Ebisilio je prošle godine stigao iz APOEL-a, gde je bio najbolji igrač, ali na Marakani je samo u nekoiliko navrata pokazao talenat koji poseduje momak koji je prošao čuvenu Ajaksovu školu.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LS

    22. jul 2019 | 14:50

    Uz Marina je najbolji igrac u Zvezdi!

  • nscz

    22. jul 2019 | 16:47

    Ovaj je za Causica i Ivanica izmislio loptu. Sta je tu u pitanju pa ne igra to treba traziti u vanfudbalakim stvarima

  • Nk

    22. jul 2019 | 14:46

    Ne daju mu da igra a prima 700000e godisnje.Posle Marina ubedljivo najbolji igrac!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA