≫ 

Ovo je klub iz Japana koji želi Ebisilija: Počinje nova runda pregovora oko transfera!

Zvezda je prihvatila ponudu, ali Holanđanin "zateže" i želi veću platu u novom klubu

  • 9
Lorenco Ebisilio

Foto: MNPress, Pixabay

Lorenco Ebisilio nalazi se na raskrsnici između odlaska u Zvezdi i odlaska na Deleki istok u Japan. Telegraf je saznao da je klub koji je na Marakanu poslao 500.000 evra Džubilo Ivata, ali pregovori Ebisilija i kluba su upali u ćorsokak, jer se njemu ne ide u Japan, gde nije dobio bolje uslove nego što je to u Zvezdi.

Ipak, u toku dana se očekuje nova runda pregovora, a sa Ebisiliom će pričati i ljudi iz Zvezde, koji će mu predočiti da je za njega bolje da ide u Japan, makar i sa istom platom, jer u Zvezdi nije u planovima trenera Vladana Milojevića i neće igrati, pa bi za njega izgubljena još jedna sezona u ovim godinama (uskoro puni 28) mogla da bude kobna po nastavak njegove karijere.

Možda će i Japanci napraviti određeni ustupak i za nijansu povećati primanja Ebisiliju, kako bi ga odobrovoljili da pređe u njihove redove.

Ebisilio je prošle godine došao u Zvezdu iz APOEL-a za oko 600.000 evra, pa bi Zvezda transferom vratila većinu uloženog novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    23. jul 2019 | 13:07

    Veliku grešku pravi Zvezda sa Ebisiliom ,mnogo jak igrač stvarno nikom nije jasno zašto neigra.

  • Severac

    23. jul 2019 | 12:54

    Za Ivanića je izmislio fudbal....

  • Baster

    23. jul 2019 | 13:08

    Izmislio fudbal za većinu koji se trenutno forsiraju. Da mu je pružena minutaža kao pojedinim panjevima,bio bi perfektan. Mada,i ovo sto je odigrao bilo je dovoljno da pokaže kakav je majstor u odnosu na pojedince koji se guraju umesto njega. Izgleda da se Milojević tu ne pita mnogo,nije baš takav autoritet. Marin stvarno nema sa kim da igra..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA