≫ 

Helsinki kao Liverpul: Finci se u Partizanovom bunjištu oštre za Zvezdu (VIDEO)

"Zemunelo" je ponovo bio dobar domaćin rivalu crveno-belih

  • 16
Foto: twitter/HJK Helsinki

Fudbaleri Helsinkija doputovali su Beograd na megdan sa Zvezdom u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, meč se igra u sredu od 20.45 sati na našem najvećem stadionu, a Finci su već odradili jedan trening, i to u Partizanovoj kući, Teleoptiku.

Nije ništa neobično da evropski rival Zvezde odradi trening dan pred utakmicu u Sportskom centru najvećeg rivala, slična situacija je bila i sa Liverpulom minule sezone u grupnoj fazi Lige šampiona, kada su predstavnici engleskog kluba čak i počastvovani poklonom u vidu dresa Partizana sa brojem četiri.

Dan kasnije usledio je istorijski rezultat na "Marakani", trijumf Zvezde za pamćenje protiv kasnijeg evropskog šampiona.

Ako se po "treningu u Zemunelu dan poznaje", učenici Vladana Milojevića ne bi trebalo da brinu za ishod meča protiv Finaca.

Helsinki je na svom tviter nalogu objavio detalje prepodnevnog treninga, a još jedan, onaj zvanični, odradiće u večernjim satima na "Marakani".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA