≫ 

Ponovljen crnogorski scenario: Srbi iz Slovana odbili da igraju protiv tima sa Kosova!

Odluka je obelodanjena na vreme!

  • 52
Kosovo je Srbija Foto: MN Press

Fudbaleri Slovana iz Bratislave igraće protiv Feronikelija iz Glogovca u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a klub je ispoštovao želju srpskih igrača da ne nastupe protiv kluba sa tzv. Kosova!

Dejan Dražić i Aleksandar Čavrić dobili su dozvolu kluba da ne budu akteri utakmice protiv nepriznae države, baš kao i član stručnog štaba Vladimir Radenković.

- Pozivamo navijače da poštuju i razumeju ovakvu odluku igrača i trenera i kluba. Za nikog od nas, računajući i srpske fudbalere i trenera, ovo nije prijatna situacija. Ipak, moramo da je poštujemo – navodi se na sajtu kluba iz Bratislave.

Nema sumnje da će navijači Slovana ovo čak i pozdraviti, jer je poznato da na utakmicama često kače transparente sa porukom "Kosovo je Srbija", a podršku srpskom narodu pružili su nedavno i u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Sutjeske.

Na objavi kluba, ima pomešanih osećanja među navijačima, ali preovladavaju poruke podrške i razumevanja.

Meč će se igrati u sredu od 18 časova u Bratislavi. Zanimljivo je i da je veče pred meč Crna Gora - Kosovo došlo do slične situacije, tada su takođe dva igrača uz trenera odbili da nastupe, ali se sve odvijalo turbulentno. Ljubiša Tumbaković je otišao, a Mirko Ivanić i Filip Stojković sigurno više neće igrati za ovu zemlju.

VIDEO - Tumbaković o suzama zbog odlaska iz reprezentacije Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    23. jul 2019 | 21:41

    Браво!! Хвала и навијачима Слована који шиптарима спремају адекватан дочек!!

  • Kursumlija

    23. jul 2019 | 21:35

    Tako je momci!!!Kao sto su oni forsirali i sirili orla ovo ce da bude trend u evropskom fudbalu da niko ne igra protiv njih!!!🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  • Spavaš li

    23. jul 2019 | 21:52

    Mirno Dejane Savičeviću!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA